If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pacat ca nu ai timp si chef sa le montezi ! Sunt chiar superOK...si daca au si garnitura aceea de cauciuc( chiar daca este f.subtire !!!) arunca, spre exemplu, la 100-110 km/h cam pe la 1/2 de parbriz ceea ce este f.bine ! Inca o data zic ca-s f.multumit si chiar nu este un moft !!!
Pacat ca nu ai timp si chef sa le montezi ! Sunt chiar superOK...si daca au si garnitura aceea de cauciuc( chiar daca este f.subtire !!!) arunca, spre exemplu, la 100-110 km/h cam pe la 1/2 de parbriz ceea ce este f.bine ! Inca o data zic ca-s f.multumit si chiar nu este un moft !!!
Pacat ca vizibilitatea este ZERO, nu pot sa zic ca sunt de mare folos, poate la iarna cand o sa se dezghete mai usor parbrizul cand stropeste lichidul uniform. Per total ce sa zic e o mica imbunatatire.
Mi-am montat si eu sprituitoare de c4. Si mie mi se par ok, stropesc uniform parbrizul. Mi-am pus cele cu garnitura de cauciuc, V4 parca. LA ele nici nu a trebuit sa las milimetrul acela pentru a fi putin mai inaltate. Stropesc uniform, per total nu imi pare rau ca le-am pus.
Toate cele bune!
Setul a costat 30 de RON. Le-am comandat la un magazin de piese de schimb. Unde locuiesc eu, in Tg.Mures, este un magazin de piese auto numit ORION. Am dat comanda pe baza codului numeric sau cum ii spune si intr-o zi a venit comanda (6438.V8). Am sa pun si niste poze. Arata exact ca in tutorialelogan, cu diferenta ca nu face chiar asa o "panza" de apa dar stropeste uniform.
Toate cele bune!
Cata, mai poti face rost de asa ceva ? se fixeaza cu filet?sunt de tip perdea?pot fi folosite pe logan fara modificari? cat au costat?Multumesc
Am montat si eu duze de C4 , sunt OK , doar ca pe langa una din ele se prelinge apa sub capota. In momentul montarii nu s-a auzit acel"click" caracteristic. Mentionez ca duzele sunt din cele cu garnitura, V8. ce as putea sa fac ? am gresit ceva ?Am urmat instructiunile din tutorialul lui Cristi Streulea
Last edited by tufa mihaita; 19 March 2012, 11:19.
Reason: Automerged Doublepost
in bucuresti stie cineva de unde se pot achizitiona un model acceptabil de duze gen c4? am intrebat in targ la vitan si am gasit cu 90 lei bucata. Tot in targ mi-a spus unul ca trebuie sa aibe nu stiu ce supape sa imprastie ...... nu am inteles nimic. Multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment