Sau 6438 h4 .Sint tip ploaie si costa ~50ron setul.
Duze Stropitoare parbriz Logan
Collapse
X
-
eu am cumparat prin iulie un set de sprituitoare de skoda octavia si vreau sa va spun ca sunt super multumit de cum arunca apa...au si reglaj pe inaltime...le pot pune sa bata si ma sus si mai jos ceea ce e foarte bine am facut si un clip pentru a arata cum bat
Comment
-
Originally posted by BlueStar_KWO View Posteu am cumparat prin iulie un set de sprituitoare de skoda octavia si vreau sa va spun ca sunt super multumit de cum arunca apa...au si reglaj pe inaltime...le pot pune sa bata si ma sus si mai jos ceea ce e foarte bine am facut si un clip pentru a arata cum bat
http://www.youtube.com/watch?v=PXTkq...feature=relmfu
Comment
-
set diuze 6438.V8 - 34 ron
servus,
am pe cineva care-mi poate face rost de astfel de seturi (6438.V8) pt Peugeot la 34 ron; daca sunteti interesat trimiteti un email cu datele de contact la pieseauto.bacau@yahoo.com ; toate cele bune
Comment
-
eu am gasit la reprezentanta bucuresti in berceni, diuze de c4, cod 6438CA, pret 92lei perechea, made in france.contin acea garnitura de etansare, in plus mai au o bucatica mica de furtun cam 5cm, care la capatul unde intra lichidul de parbriz am vazut ca are o supapa cu bila.
Le-am montat pe masina, eu zic ca stropesc impecabil
nu a mai fost nevoie sa ii las mm-ul acela ca sa stea inclinata diuza.
sunt foarte multumit, isi merita fiecare banut.
Sanatate multa!
Comment
Comment