Va salut, cand folosesc stropitorile imi intra apa in interiorul masini , adica sub capota. E vreo problema sau asa e la toate?
Duze Stropitoare parbriz Logan
Collapse
X
-
-
am pus si eu ceva de la un WV sau skoda, le-am primit - perdea misto- , am iesit cu o pila in parcare si in juma de ora am rezolvat problema cu dublarea gaurilor, si in aprox 2 ani n-a ruginit nimic de la gaura respectiva. Deci curaj! merita !Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
da , sunt aproape duble ca dimensiune si cer decupaj dreptunghiular nu in forma de floare cum e cel original. Dar nu e chiar asa un chin, cu o pila buna merge repede.Pain brings out the truth in us all...
Comment
-
uite poze , cica-s de octavia 1 sau de passat 3D , uite si pozePain brings out the truth in us all...
Comment
-
degeaba o taiam , profilul ala dreptunghiular e constant pana la "talpa" care etanseaza pe exteriorul capotei deci ar fi trebuit sa tai si acolo ca nu s-ar fii asezat perfect pe decupaj , si pe urma ma plangeam si eu precum colegul de mai jos care spunea ca-i intra apa pe acolo. Eu sunt multumit asa decat sa-ti tai degetele cu cutterul si sa vad la jumatatea lucrarii ca-mi mai trebuie o diuza ca am taiat prea mult....Pain brings out the truth in us all...
Comment
-
Originally posted by EUGEN2008 View Postuite poze , cica-s de octavia 1 sau de passat 3D , uite si poze
N-ai protejat-o cu nimic? Pt ca e riscul ca in 1-2 ani sa vezi cum apare rugina acolo.
Am vrut si eu sa schimb, dar n-are rost, la cat sunt de mester risc sa xxx tabla.
Comment
Comment