If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
acelasi pret l-am primit si eu la un magazin de piese. acesta este pretul pentru unele originale. unele after market (daca se gasesc) poate sunt mai ieftine
tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Eu am si logan si C3 cu duze care pulverizeaza,sincer e o chestie ciudata, cand aveam numai loganu imi doream si chiar mi-am cumparat diuze cu pulbere universale dar nefiind de vreo marca anume s-au stricat repede si am revenit la cele clasice (bine ca nu le aruncasem) dar acum la c3 nu ma incanta asa tare caci pierd toata vizibilitatea cand stropesc si fac si toata masina numai apa daca stau pe loc. C3-ul e din 2003 si nu are nici un filtru pe lichid si da si pulbere si nu s-a infundat nimic asa ca acel filtru e cam frectie.
Filtrul ala o fi cam frectie da cand s-o infunda o duza doua de Citroen (ca ai spus ca ai si C3) care e numa vreo 40 de roni bucata (asa scriau doi colegi mai sus) si nu o sa o mai poti desfunda o sa vezi ce buna era frectia cu filtrul.
De ce sa stau cu grija ca la un drum mai lung mi se poate infunda o duza?...pentru 5 roni cat e filtrul? Nu.
Acum na...fiecare face cum crede.
mi`am achizitionat si eu duze gen perdea de la un coleg care a tranzitat germania.
au 2 stropitori pe o duza
sunt mai maricele fata de stock , dar nu ma deranjeaza.
am citit pagina anterioara si sunt surprins....cum sa coste 80 ron un set de diuze peugeot/citroen C4!?!
eu cred ca am de 2 ani pe masina diuze de peugeot 307/citroenC4(pe care le recomand cu caldura) cumparate de la un dealer peugeot (eurial invest) cu 37 ron/set!! sigur nu ati cerut de peugeot 607?
@keket,nu chiar e o frectie..... probabil ca nu ai avut mizerie in rezervorul de apa ,deaia nu s-a infundat,eu mi-am luat loganu second si cea din dreapta e cam infundata,o fi pus apa din Mures ...
si, nu te supara ca intreb , dar unde bate jetul principal? adica grosul, nu unde mai imprastie asa inca ceva...ca am impresia ca bate exact deasupra stergatoarelor
nici nu vreau sa ma gandesc daca bat asa intr-adevar, pe loc cu masina, pe la 70-90 cum bat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment