de 307 am eu...de hyundai accent nu stiu
Duze Stropitoare parbriz Logan
Collapse
X
-
Sal,
Doua intrebari am:
1) Duzele la Loganul meu stropesc prea sus,
Am vazut ca la unele Loganuri duzele arunca apa chiar in centrul geamului. Cum pot sa corectez si eu simplu locul unde este aruncata apa ?
2) Mi-ar placea sa cumpar duze cu 3 jeturi de care vorbiti pe aici, dar ma gandesc ca avand 3 gauri jetul va fi aruncat mai slab deoarece aceeasi presiune trebuie sa impinga cum apa pe 3 cai nu doar pe una si jetul s-ar putea sa cada pleostit si cam scurt. V-ati montat careva si va arunca apa bine pe cele 3 gaurele ?
Comment
-
Are cineva idee cum se scot duzele din capota de la Logan ?
Comment
-
Salut Ciky!
Eu le-am schimbat cu unele noi tot de logan de la silviu_79, am scos furtunaşul din duză, şi cu un patent cu vârful ascuţit, am strâns de clemele duzei prin interiorul capotei, pe unde intră furtunaşul în duză, am împins către parbriz, şi a ieşit duza din locaşul său de pe capotă!
De pus la locduza, e mai simplu, o pui în locaşul capotei şi împingi către interior, introduci la loc furtunul, şi gata!
Comment
-
nu, a modificat duza cu cutterul f putin, am vazut la my ride-ul lui
pch, mai ai vizibilitate?ca vad ca , colegii se cam plang ? mie mi se pare misto si eficienta" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by BUSU View PostSalut Ciky!
Eu le-am schimbat cu unele noi tot de logan de la silviu_79, am scos furtunaşul din duză, şi cu un patent cu vârful ascuţit, am strâns de clemele duzei prin interiorul capotei, pe unde intră furtunaşul în duză, am împins către parbriz, şi a ieşit duza din locaşul său de pe capotă!
De pus la locduza, e mai simplu, o pui în locaşul capotei şi împingi către interior, introduci la loc furtunul, şi gata!
Comment
Comment