O Mica/mare Problema!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O Mica/mare Problema!!!

salut!!!detin logan 1.4 mpi dec2005.acum am 55000km.am facut urm revizii la 10k 25k40k de km numai la reprez dacia.acum a iesit din garantie si am decis sa nu mai fac la reprezentanta deoarece trebuia sa schimb pe langa ulei placute si tamburi.asta ma ajungea mult peste ceea ce nu se merita.am decis sa mi cumpar eu piesele.ajung la un magazin de piese bine cotatt pe piata si cer;filtru ulei...filtru aer...la care imi zice filtru benzina.eu nedumerit il intreb(nu le am la mecanica dar stiu ce e),dc???ca n am schimbat pana acum.el imi zice ca unii il schimba la fiecare schimb.plm plec fara sa iau ulei si placute deoarece placute nu aveau si ulei nu aveau din cel care mi au facut cei de la dacia schimbul.merg in alta parte dupa ce iau bidonul dupa mine si nu am gasit deloc havoline 5w-30 parca.imi iau castrol 5w-30 150 lei si plec sa mi fac programare la un service.ajung acolo si le spun baietilor sa ma programeze si sa le arat ce am luat.ei imi zic bine ca ai luat castrol deoarece uleiul pe care l aveam era pt7000 km asta mi au zis ei.plm am ramas mut.oricum nu le cumparasem de la ei...deci.si le arat filtrul si i intreb cand se schimba si mi au spus ca cel de la piese.acum ziceti mi si voi e adevarat???nu ca mi ar pasa dar e ....ms

sa mor daca am inteles ceva din ce ai explicat tu.
    dac aai logan pe benzina, NU AI FILTRU DE BENZIAN CARE SA IL POTI SCHIMBA.
    exista un filtru dar e pe corpul pompei de benzina, si e impropriu spus filtru , el fiind o sita foarte deasa.
    Fuarte Nervos !!!

Comment

mda , inceput fara sfarsit.
      chiar nici eu nu inteleg nimic , doar ca si`a luat ulei si ca nu a gasit la un magazin etc.

Comment

Pune si tu o poza cu filtrul de benzina pe care l-ai cumparat. Sa vedem despre ce vorbesti..... ca avem impresia ca o sa-l duci inapoi!
        GL-22-TOF

Comment

Eu am inteles doar ''plm'' !Nici aia nu stiam ce inseamna, dar mi-a zis fiica-mea.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Pai si care e problema?
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

sfat!!!!!!!!!!!!!! mai scrie odata, de data asta rom.................

Comment

incercam o traducere?

- are logan 1.4 decembrie 2005, 55000km
                - revizii facute la dacia: 10k, 25k, 45k
                - iesit din garantie s-a decis sa faca reviziile urmatoare la serviceuri autorizate ca-i mai "moka" [schimbare ulei, placute, tamburi]
                - trecem peste filtru de benzina si cel de tuica fiarta cu chimen
                - "plm"
                - nu si-a luat placute si tamburi ca n-aveau, a luat castrol 5w-30 - 150ron si si-a facut programare la service pt schimb ulei
                - aia de la service l-au felicitat ca a luat castrol pt ca uleiul vechi era oricum pt 7000 km deci trebuia schimbat [lolescu, ce legatura e intre firma producatoare si nr de km numai aia stiu]
                - pll, a ramas mut
                - el le arata celor de la service filtrul [de benzina probabil] si aia zic ca "cel de la piese" )

no, ultima parte m-o terminat nervos.

in rest nu vad care-i buba. le zici lu aia sa mai taca dreq si sa puna mana sa schimbe uleiul fara atata gargara. ca doar ii pe banii tai. si cu asta basta nene.
                -

Comment

Originally posted by florin6234 View Post
                  sfat!!!!!!!!!!!!!! mai scrie odata, de data asta rom.................
                  Sau macar cu litera mare la inceputul frazei .
                  B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Nu mai fiti rai. Nu toata lumea a terminat facultatea de litere. Poate ca omu' chiar are o nelamurire. Mai bine asteptam pana revine cu detalii.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

sau citeste omul threadul cu revizii la dacia logane benzinare
                      Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.

singura lui problema e ca sunt 49 de pagini
                      rspct

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                        Nu mai fiti rai. Nu toata lumea a terminat facultatea de litere. Poate ca omu' chiar are o nelamurire. Mai bine asteptam pana revine cu detalii.
                        mi-e greu sa cred ca se mai intoarce. motiv? data inscrierii si nr. de posturi. oricum, nimeni nu a inteles nimic din ce a scris mai sus.
                        sigpic

Comment

Originally posted by bro View Post
                          incercam o traducere?

- are logan 1.4 decembrie 2005, 55000km
                          - revizii facute la dacia: 10k, 25k, 45k
                          - iesit din garantie s-a decis sa faca reviziile urmatoare la serviceuri autorizate ca-i mai "moka" [schimbare ulei, placute, tamburi]
                          - trecem peste filtru de benzina si cel de tuica fiarta cu chimen
                          - "plm"
                          - nu si-a luat placute si tamburi ca n-aveau, a luat castrol 5w-30 - 150ron si si-a facut programare la service pt schimb ulei
                          - aia de la service l-au felicitat ca a luat castrol pt ca uleiul vechi era oricum pt 7000 km deci trebuia schimbat [lolescu, ce legatura e intre firma producatoare si nr de km numai aia stiu]
                          - pll, a ramas mut
                          - el le arata celor de la service filtrul [de benzina probabil] si aia zic ca "cel de la piese" )

no, ultima parte m-o terminat nervos.

in rest nu vad care-i buba. le zici lu aia sa mai taca dreq si sa puna mana sa schimbe uleiul fara atata gargara. ca doar ii pe banii tai. si cu asta basta nene.
                          -
                          da frate , "le zici lu aia" , hai ca e bun trheadu asta

Comment

inchidem gargara asta de topic. exista topic de revizii la benzinar, are unde sa se documenteze, prea multe "peleme"-uri pe fraza, sa zica "multam" ca n-a fost premiat.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google