Intrebare Radiator Racire Apa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare Radiator Racire Apa

Am cumparat de curand un radiator pentru racirea apei (Logan 1.4, fara aer).
    Am observat ca radiatorul cu exceptia unei gauri semana forte bine cu cel original care are gaura respectiva astupata. Daca nu am cumparat altceva decat radiatorul de Logan ce trebuie montat in gaura respectiva?
    Attached Files

probabil e loc lasat pt vreo termocupla. sau chiar e una acolo, nu mai tin minte...
    daca la tine pe masina nu e nimic in gaura respectiva, baga-i un surub cu o garnitura de cauciuc/silicon si ai rezolvat problema. cred ca e vorba de un locas de termocupla pana ala urma, care probabil nu e folosit la logan. iti dai seama ca radiatoarele alea sunt pt mai multe masini, in principiu...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

M-am uitat mai atent pe cutie si am gasit o eticheta pe care scrie ca de fapt radiatorul ar fi de Solenza, banuiesc ca e la fel ca si cel de Logan. Dar parca nici Solenza nu are temocuplu pe radiator. O sa caut ceva care astupe gaura respectiva.

Comment

salut. m-ai facut curios cu faptul ca loganul nu are termocupla . asa este?

Comment

si daca nu ar avea termocupla, atunci cine da comanda la ventilator?

Comment

GMV-ul e comandat de UCE injectie prin 2 relee, cate unul pentru fiecare viteza.
            Attached Files
            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

multam fane am mai invatat ceva. ajuta-ma cu ceva te rog ca vad ca te pricepi.si-a cumparat fratele meu un golf 4 sh si numai mergea ventilatorul. am fost la un mecanic si mi-a schimbat termocumpla si nimic apoi a spus ca e de la termostat.intradevar dupa ce am pus si termostat nou toate bune si frumoase a mers ventilatorul o zi iar astazi pe seara a incetat sa mai mearga si sa ridicat apa la 130. spune-mi daca stii care ar mai fi problema

Comment

Loganul are termocupla, am vazut-o eu cu ochii mei. M-am dus in service pentru ca nu-mi pleca gmv-ul pe treapta 1. Primul lucru pe care l-au verificat a fost termocupla (adica a pus una noua sa vada ce se intampla).
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by Fane-CL View Post
                  GMV-ul e comandat de UCE injectie prin 2 relee, cate unul pentru fiecare viteza.
                  Eu n-am decat o treapta la ventilator (verificat si pe tester).

Comment

Doar cele cu ac au doua trepte, fiind vorba si despre doua radiatoare de racit.

Comment

@octavian- nu ai AC, asa e?
                      Daca si la posturi documentate, insotite de scheme, poze comentam atunci de ce ne mai miram ca intrebam ceva si nu raspunde nimeni?
                      Aia de am pus-o cateva posturi mai in urma e schema circuitului de comanda a GMV. Aratati-mi si mie, va rog unde e termocupla, ca eu n-o vad.
                      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Tata spune la fel, ca masinile noi (cum e si cazul Logan-ului) nu au termocupla...
                        Atunci ce au schimbat aia in service... era o bucata de cupru, de 7-8 cm pe 3-4 cm, si din cate am vazut eu, au scos-o de la baza radiatorului. Ei au zis ca e termocupla, nu am dedus eu...

Comment

N-am comentat nimic de schema, am spus doar ce am constatat la masina mea.
                          Last edited by crististreulea; 31 May 2010, 09:58.

Comment

Ce ti-a schimbat in service e doar o simpla rezistenta care iti face ventilatorul sa mearga mai incet pe treapta 1. Loganul nu are termocupla.

Comment

Astazi am vazut cu ochii mei loganul nu are termocupla este cum a spus fane cu releele acelea doua.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google