Piese Logan-Made In China?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca ai dat burn-out cu ei Placute de frana sau alte chestii care nu sunt nici foarte scumpe in general nu merita luate no name, la faruri/stopuri se observa clar diferente fata de cele originale insa te salveaza cand nu ai casco si trebuie sa inlocuiesti repede un far/stop ca sa mergi cu masina.
    Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
    Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

La banii la care gasesti stopuri si faruri de China(noi),gasesti SH originale.Cred ca ati vazut cit de dificil este sa schimb un bec la un far de China si cit de prost se fixeaza agrafa de prindere a becului.
      Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

Originally posted by ady62 View Post
        Firmele care produc piese pentru LoganHongsheng Danyang Autoparts Co si Ningbo FTZ Longer Trade Co.Ltd.
        am avut si eu triple si sunt ff proaste deci nu indrum pe nimeni sa isi ia asemenea triple pt k se ingalbeneste geamu
        Attached Files

Comment

Piese auto chinezesti

Originally posted by crull View Post
          Eu pentru a evita achizitia de pise contafacute le iau doar de la concesionari,cu toate ca la unele pise imi pot da seama daca sunt sau nu contrafacute,mai rau e cateodata cele contrafacute sunt la pret egal cu cele de origine
          Nu e neaparat nevoie sa cumperi doar de la concesionari, crede-ma, ci doar sa te informezi bine asupra pieselor de aftermarket inainte de a cumpara. Nu crede neaparat ceea ce iti spune vanzatorul din magazin, pentru ca el va incerca in primul rand sa iti vanda piesa la care are el cel mai bun adaos (ceea ce nu coincide mereu cu piesa optima pentru nevoia ta).
          La filtre auto de exemplu poti oricand cumpara cu incredere un Bosch, Ufi, Mann, Romcarbon, Mahle. Aveti grija la vanzatorii care va recomanda "filtrele de import", "filtrele facute in U.E., mai conteaza cine le produce?", fara sa va spuna producatorul (in general pe ele scrie Eurofil, Blufilter, Extrafil... feriti-va de ele ca de naiba, sunt patit cu ele).
          E doar un sfat, pana la urma fiecare foloseste ce vrea, pana la urma e masina ta!

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google