Va multumesc
Cotiera
Collapse
X
-
Brutus : tu la ce intarituri te referi ? Aia care o bagi dedesupt de plasticu ala de unde deschizi geamurile din spate? La mine aia era de fier , stiu 100% ca am montat-o cu tata
salutari din timisoaraMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostIata si fotografiile...aici cred ca se poate inchide...
Comment
-
Originally posted by nsa View PostPe mine ma cam "incomodeaza", as vrea sa-mi iau una neagra pentru Prestige
Ai cotiera Originala? De la dacia? Ca doar aia.. ma intereseaza daca incomodeaza pe unu ca restul.. pot sa imi iau si eu din piataLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Shiftyasd...poti incerca cu un holzsurub autofiletant sa dai gaura,evident mai mica (ca dimensiune) decat diametrul holzsurubului pe care il vei folosi la final.Mare grija sa nu se crape plasticul.Pentru gaurire mai poti folosi un cui incalzit.
La final cum sa vina...super misto.Ai cotiera neagra sau gri?Attached FilesLast edited by valeriuciprian; 7 May 2008, 05:40.sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostShiftyasd...poti incerca cu un holzsurub autofiletant sa dai gaura,evident mai mica (ca dimensiune) decat diametrul holzsurubului pe care il vei folosi la final.Mare grija sa nu se crape plasticul.Pentru gaurire mai poti folosi un cui incalzit.
La final cum sa vina...super misto.Ai cotiera neagra sau gri?
E neagra cotiera,o sa pun si poze cu ea dupa ce o montez.Dar eu m-am referit ca sa nu mai dau nici o aura in plastic,doar fac semnul cu creionul la inceput,pun intaritura de fier sub consola si la sfarsit prind cotiera cu holsuruburile ei direct,fara nici o alta gaura,de ce e necesar sa dai o gaura inainte?
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostAi cotiera Originala? De la dacia? Ca doar aia.. ma intereseaza daca incomodeaza pe unu ca restul.. pot sa imi iau si eu din piata
Comment
-
Te poti duce sa comanzi una neagra, iti dau eu codul daca vrei.
Comment
-
Chiar te rog. Cei de aici nu au auzit de modelul pe negru. "Neagra? Nu, nu exista decat un singur model, pe gri" I-am sugerat sa consulte www.dacia.ro si am inchis telefonul
Comment
-
6001998264
Mergi acolo si le zici ca vrei sa comanzi accseoriul asta, nu au ce sa comenteze.
Comment
Comment