E piele artificiala, nu naturala.
Cotiera
Collapse
X
-
-
numiți-ma redus mintal dar nu înțeleg de ce a scos plasticul dintre scaune? mă refer la poze
Originally posted by valeriuciprian View PostIata si fotografiile...aici cred ca se poate inchide...
Comment
-
Da...am facut o mica(,) confuzie...nu acea roata de la reglajul spatarului atinge in suportul cotierei ,ci incuietoarea centurii de siguranta.
Dupa cum am spus atasez poze.
theo_bv2002...deci raspunsul la intrebarea ta este, da, roata de la reglajul spatarului trece pe langa suportul cotierei fara sa il atinga.
Cotiera este originala.Last edited by valeriuciprian; 25 March 2009, 10:48.sigpic
Comment
-
am inteles.ma gandeam eu ca cea originala nu are cum sa atinga.am cautat in brasov foarte multe tipuri de cotiere,insa nici una nu e buna.toate atingeau in reglajul lombar,si mai exact,nu se mai putea da scaunul in fata deoarece reglajul atingea in cotiera.deci...o sa ma orientez spre una originala,desi e foarte scumpa.mersi de raspunsLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
sry, nu am apucat sa citesc tot topicu...asa ca poate a mai intrebat cineva asta...am pe masina cotiera originala de la ei de 2 ani...si acum are ceva joc stanga-dreapta...aveti idee cum as putea sa rezolv treaba... ?scartzie ca naiba...( eu ma gandeam la un distantier ceva...)
Comment
Comment