Am sunat la dacia si am intrebat de cotiera si montajul este 55 ron mi se pare foarte mult se poate monta si acasa !?
Cotiera
Collapse
X
-
da. si este mai mult decat usor. eu inca nu am gasit o cotiera care sa imi placa la aspect, si parca nu ma lasa inima sa dau 320 lei pe una de 'origine'
instructiuni gasesti si in postul #7Last edited by B 83 RMJ; 25 July 2009, 11:36.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Salut.Daca ai prestige 1.4mpi-eu ma impusc cu un pistol cu apa.
Revino cu intrebare reala.Prestige are din start aer conditionat si motor de 1.6-16v
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
sigur nu ai prestige daca era prestige aveai aer conditionat si motor 16v sau diesel...
Sper sa iti fie de folos http://www.loganclub.ro/forum/montar...re+conditionat
Data viitoare foloseste functia search ...
Succes
Comment
-
Salut.Acum cautam si eu link-ul pt. montare aer conditionat.Ai fost mai rapid,Andrei.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
salut
am luat si eu o cotiera de la dealer la 270lei
de montat sper sa reusesc eu
revin cu poze
pentru cei interesati cotierele de la deler sunt produse de armster
se pot gasi cam la aceeasi bani si pe site-uri de profil
cotierele sun identice cu cele de la DACIA
Cumpara Cotiere ARMSTER din categoria Accesorii interior online de la Auto100.ro la pret avantajos. Livrare rapida!
salut
am luat si eu o cotiera de la dealer la 270lei
de montat sper sa reusesc eu
revin cu poze
pentru cei interesati cotierele de la deler sunt produse de armster
se pot gasi cam la aceeasi bani si pe site-uri de profil
cotierele sun identice cu cele de la DACIA
Comment
-
Octavian este scumpa...m-a durut sufletul cand am dat banii aia, dar nu regret. le-am dus dorul doar o jumatate de luna dar comfortul si design-ul sunt nemaipomeninte
valeriuciprian ai dreptate. si pasagerul din dreapta s-a urcat pe ea de trosnea capacul ala, dar, culmea sau nu, nu s-a rupt/crapat nimic.
asa ca...am facut o alegere bunaLast edited by bogdan_1984; 6 October 2009, 21:36.sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostOctavian___30...dai un ban da' stai in fata..............
Bogdan: tot cam asa as simti si eu cheltuiala (mai degraba o luna), la mine e vorba doar de comoditate la condus drum lung.
Comment
-
cotierele ieftine, au reglajul asta? ca sa nu mai spun ca suportul cotului din vinilin, culiseazaLast edited by bogdan_1984; 6 October 2009, 21:49.sigpic
Comment
-
nu mai are rost sa discutam despre calitatea cotierei armster. m-am convins si eu de calitatea lor si mi-am achizitionat una de la dealer si am montat-o eu. am vazut pe la prieteni care aveau luate de prin bazar, ba ca trancaneau, scartiau, ba erau prea lungi, ba prea scurte, ba nu incapea centura bine pe langa ea, ba se crapa la cea mai mica greutate pusa. eu mi-am montat cotiera originala si chiar nu am nimic sa reprosez si nici nu incomodeaza ceva pe acolo. este unul dintre putinele produse de la dealer care isi merita banii si nu mi se pare exagerat pretul pt ca pe alte siteuri, cotierele armster tot in jur de 250-300 lei costa.sigpic
Comment
Comment