Mi-am montat si eu azi o cotiera Megadrive de 55 lei. Vreau sa zic ca vine neasteptat de bine si cel putin momentan sunt foarte multumit de ea. E destul de fixa si pot sa fac toate manevrele cu scaunele, centuri, frana de mana, doar cand dau scaunul prea mult pe spate atinge un pic, in rest e ok. Nu stiu in timp dar cel putin pe moment sunt incantat, si montajul e foarte usor. Recomand.
Cotiera
Collapse
X
-
Rog cine are schitele din prima pagina in format mai mare sa le posteze din nou..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
A confectionat cineva suportul de metal pentru cotiera originala ca m-ar bate gandu sa fac unul sa vad ce iasa?
Am facut rost de un suport de metal original pentru cotiera daca nu ma inteleg la pret cu omu care vinde cotiera fara acel suport o scot la vanzare!
Comment
-
Salutari , am luat si eu o cotiera de prestige , origine. Mentionez ca am geamuri electrice spate si montajul a fost si este al dracu de greu(a trebuti sa tai din "armatura" ) ... Nu recomand sa o faceti singur , minim 2 persoane din care 1 sa mai fi montat cotiera...
Comment
Comment