Cotiera mai ajauta si la calmare nu am stiut!
Cotiera
Collapse
X
-
Originally posted by Octavian___31 View PostAbia astept s-o vad montata, sa merg ca lordu...gata cu liniutele, incepem sa iesim la plimbare de placere, relaxati, fara nici un stres....sigpic
Comment
-
Comment
-
Cum am promis, revin cu niste poze (facute cu telefonul) la modificarea pe care am facut-o la suportul de la cotiera, pentru a avea acces mai usor la centura. Bine inteles, nici acuma nu e gata modificarea la fratele meu, asa ca nici eu nu mi-am remontat-o inca, deoarece am lasat piesa la mester - ca model -. Ce sa-i faci, asa se intampla cand apelezi la cunostinte.Last edited by Rouge de Feu; 17 February 2010, 22:17.sigpic
Comment
-
stie cineva daca se poate schimba "capacul" la cotiera? cel care se ridica...as cauta unul negru!
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostIngenioasa modificarea...sunt curios cum va arata montata pe masina...deci asteptam poze si cu ea montata.
Originally posted by lucialina View Poststie cineva daca se poate schimba "capacul" la cotiera? cel care se ridica...as cauta unul negru!Last edited by Rouge de Feu; 17 February 2010, 23:28.sigpic
Comment
Comment