Rouge deschide poza cu paint da-i "save as" si selectezi formatul jpeg si ai rezolvat buba
Cotiera
Collapse
X
-
Sper ca acuma am reusit, ca mi-a incarcat pozele. Mersi @boly76 de indicatii.
Pentru cei care mai doriti sa va confectionati un suport metalic, va dau niste detalii, cote si poze.
Prima data se sudeaza tija metalica (75 mm) de cele doua placi [cea de sus (65/53mm) si cea de jos(89-92/40mm)], după care se prinde cotiera cu cele 4 suruburi de placa de sus si pentru reglarea unghiului, se sudeaza nervurile de placa de jos cu cate un punct de sudura superficial (pentru a permite miscarea usoara). Apoi pentru a regla corespunzator unghiul la care trebuie sa stea cotiera, se pune partea cu nervurile intre scaune si se ajusteaza placa pe nervuri pana calca corespunzator pe ornamentul (tunelul) franei de mana si ca partea unde se sprijina cotul sa fie la orizontala. Se iau niste repere, dupa care se scoate afara si se sudeaza definitiv placa de nervuri. Parca asa imi amintesc ca sunt ordinea operatiunilor, sper ca nu v-am zapacit de tot. Spor la treaba.Last edited by Rouge de Feu; 9 April 2010, 11:42.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by tvstar1 View Postsalut pe aceasta cale pe DORU un om de milioane noi.sanatate multa.
Doru eu te rog pe tine sa il rezolvi si cand vin la felix iti dau banuti ,ok?mercisigpic
Comment
-
Originally posted by tvstar1 View PostSalut eu vroiam sistemul acela de prindere pe care il ai tu acum la cotiera daca poti sa il faci si pentru cotiera mea pe mine ma deranjaza la scaune si la centura.
Eventual ia legatura cu @Radu2008, ca si el este din Sibiu si impreuna sa va gasiti pe cineva care sa va poata face asa un suport. Asa se vor reduce si costurile. Poate o sa si reusiti sa le produceti pe banda rulanta contra cost, ca in mod sigur o sa apara amatori.sigpic
Comment
-
Din februarie am cotiera si deja s-a rupt cand am ridicat-o in sus din balamaua si am desfacut-o si acuma sa gasesc ceva solutie foarte buna de liput voi ce imi recomandati?
Sunt dezamagit de calitatea ei cu toate ca este originala si a costat 260 ron!
Comment
Comment