cat ai dat pe cotiera cea noua?
Cotiera
Collapse
X
-
Sal, sunt in Pitesti pt 2 saptamani si am zis sa caut si aici cotiera. Originala nu am gasit, in schimb am gasit la un magazin cotiera AutoSpeed care imita 99% cotiera originala si avand inclusiv intaritura metalica, totul la numai 50 ron. A mai montat cineva astfel de cotiera, cum arata pe masina si mai ales este rezistenta? Cateva poze si sfaturi daca se poate, va rog. Bafta!
Comment
-
Am montat eu cotiera AutoSpeed acum 4 luni sunt multumit de ea este cotiera rezistenta si la bani astea se merita si sfaturi daca vrei de montare vezi ca gasesti in primele pg ale postului
Comment
-
si eu tot cotiera speed am, imediat face un an de cand e pe masina. multumit de ea. si eu nu am intaritura aia metalica. am gasit-o in cutie si habar n-aveam ce sa fac cu ea asa ca am pus-o pe un raft si acolo sta si acum. cotiera e super, mai ales la pretul de 60 ron. e exact ca cea originala.
Comment
-
Salut, am montat cotiera Speed intocmai dupa indicatiile oferite la prima pagina. Arata foarte bine, numai ca am o mica problema, nu se poate rabata, respectiv deschide capacul decat 30% din cauza rotitei pentru reglaj lombar de la scaunul soferului. Dupa cum am spus, am respectat intocmai instructiunile din post cat si pe cele din schema originala. Cum sa remediez problema? Multumesc!
Comment
-
Originally posted by spulbercris View Post... am montat cotiera Speed intocmai dupa indicatiile oferite la prima pagina. Arata foarte bine, numai ca am o mica problema, nu se poate rabata, respectiv deschide capacul decat 30% din cauza rotitei pentru reglaj lombar de la scaunul soferului. Dupa cum am spus, am respectat intocmai instructiunile din post cat si pe cele din schema originala. Cum sa remediez problema? Multumesc!
Sa te uiti este montata pe mijloc? Este la aceeasi distanta si fata de scaunul din dreapta? Sau este cumva ceva model mai lat? Eventual pune niste poze sa vedem si noi.sigpic
Comment
-
Salut, am revenit cu pozele.Attached Files- P1150069.JPG (1.51 MB, 26279 views)
- P1150070.JPG (1.46 MB, 569 views)
- P1150071.JPG (1.49 MB, 540 views)
- P1150072.JPG (1.35 MB, 504 views)
- P1150076.JPG (1.50 MB, 515 views)
- P1150077.JPG (1.47 MB, 361 views)
- P1150078.JPG (1.42 MB, 302 views)
- P1150079.JPG (1.38 MB, 242 views)
- P1150080.JPG (1.52 MB, 218 views)
- P1150081.JPG (1.46 MB, 222 views)
- P1150082.JPG (1.52 MB, 209 views)
- P1150083.JPG (1.36 MB, 198 views)
Comment
-
Originally posted by Rouge de Feu View PostCeva nu e in regula.
Originally posted by radu2008 View PostParere mea e sa nu mai pui cotiera eu am dat o gramada de bani pe ea si s-a rupt si din 260 ron am recuperat 35 de ron ca am dat-o la cineva pe logan nu poti sa fi multumit de cotiera!
spulbercris...singura solutie mai simpla pentru tine e sa demontezi acea rotita de la reglajul lombar...cum am scris si mai sus.sigpic
Comment
-
Uite ca ma plang si eu, a inceput sa crape pielea aia sau ce-o fi Ce-i drept stau si mereu cu cotul pe ea. Cu reglajul lombar, banuiesc ca depinde mult si de pozitia scaunului. La mine e ok, o pot rabata sau deschide capacul, am acces mai greu la reglajul ala dar nu umblu prea des. Incearca cumva sa pozitionezi scaunul putin altfel, mai in spate, dar sa nu te incurce totusi la condus.
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostParere mea e sa nu mai pui cotiera eu am dat o gramada de bani pe ea si s-a rupt si din 260 ron am recuperat 35 de ron ca am dat-o la cineva pe logan nu poti sa fi multumit de cotiera!
Eu sunt foarte multumit de cotiera din loganul meu.Attached Files
Comment
-
Alin poti pune mai multe poze?Am mai vazut ideea cu consola de laguna,dar in poza respectiva avea si scaunele modificate.Cum e cu reglajul spatarului si cu centura de siguranta?deranjeaza consola,sau e acceptabil?MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
Comment