La cea de Laguna trebuie sa modifici si prinderea de la scaune .
Cotiera
Collapse
X
-
Si eu am aceeasi problema, despre capacele acestea este vorba ca nu-mi dau seama?Attached Files
Comment
-
Da, acolo.
Apropo, la mine s-a rupt cotiera, mai jos de capacele alea, un cascat (nu din colegii mai merg cu mine la lucru) s-a lasat pe ea sa-si aseze curu mai bine si a rupt-o.
Am lipit-o cu poxipol, vad ca tine
Nu mai las pe nimeni pe scaunu din dreapta.
Comment
-
incepator,este bine venit un tutorial care sa contina cum ai facut modificare.
Originally posted by Octavian View PostDa, acolo.
Apropo, la mine s-a rupt cotiera, mai jos de capacele alea, un cascat (nu din colegii mai merg cu mine la lucru) s-a lasat pe ea sa-si aseze curu mai bine si a rupt-o.
Am lipit-o cu poxipol, vad ca tine
Nu mai las pe nimeni pe scaunu din dreapta.
Comment
-
DA
Am luat eu suportul din fibra. E mai gros si mai "sanatos" si pare destul de durabil...
DAR:
Totul bine si frumos, am dat cele 4 gauri de prindere a cotierei de suportul de fibra (nu erau date), montat ansamblul impreuna -cotiera si suport, si dau sa il montez pe tunelul de plastic al franei de mana. Nu se potriveste
Curbura tunelului e mult mai mare decat curbura suportului (ma refer la raza lui). Daca incerc sa prind in oricare din cele 2 gauri de la baza suportului, apoi incerc sa apas sa adaptez celelalte 2 gauri ramase dupa alte gauri (mentionez ca am avut deja o cotiera si gaurile sunt date) nu se potriveste deloc.
Practic sportul de fibra e usor mai plan la baza unde vin geamurile electrice decat curbura tunelului. Posibil matrita nu a fost la standardul care trebuie dupa tunelul Loganului
O sa trebuiasca adaugat o tablita pentru a putea prinde si la cele 2 gauri care raman de fiecare data mai sus decat tunelul. Inca mai caut solutii.
O alta problema ar fi ca suportul de fibra e o idee mai ingust decat tunelul, deci cand incaleca tunelul e cam la limita si trebuie fortat. Dar pare rezistent si nu cred ca se rupe.
In concluzie trebuiesc facute ajustari pt ca suportul de fibra sa intre in locul unui suport de plastic original, cu riscul sa iasa o tiganeala destul de serioasa
Stie cineva alta solutie pentru a putea inlocui suportul asta casant al cotierelor?Prestige PH2 16v
Comment
Comment