If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumesc pentru raspuns.
Deci in situatia mea nu merita. 50 lei am dat pe cotiera si m-a tinut aprox 2 ani si ma mai tinea daca eram eu mai atent cu ea.
50 lei pentru un suport care nu se potriveste mi se pare prea mult.
Treaba asta nu se aplica ptr. cotiera de la AUTOSPEED ..domnilor ptr. asta a fost deschis acest topic...numai aberati cu cotierele vostre originale..omul si-a cumparat o cotiera de la autospeed..si nu se potriveste deloc la montare cu cea originala....voi ia-ti dat as o idee cum ar veni..aceasta are alte suruburi ...care nu vin deloc unde vreti voi sa le prindeti! ..nici macar cotiera de support nu se prinde !
Exista 2 tipuri de cotiere , adica 2 sisteme de suport la cotiera, pentru varianta cu geamuri electrice si pentru varianta normala , eu am comandat de pe situl MotorVIP , au foarte multe accesorii de logan . Se prinde perfect cotiera.
cum arata cotiera voastra? a mea dupa 4 ani de folosire, si trecuta prin toate anotimpurile arata asa (cand bate soarele direct in ea si sunt 40+grade arata ca o piele zbarcita). ma gandesc sa o duc la un atelier sa o imbrace in piele si sa-i puna un strat mai mare de burete.
si eu am cumparat cotiera originala de la reprezentanta si am si montat o la ei acum 3 ani ,sunt multumit de ea ,nu scartaie ,nu are joc,singura problema este ca s a cojit imitatia aceea de piele ecologica(o sa fac o poza sa vedeti)
acum caut pe net un atelier sa o imbrac in piele naturala,ma gandesc neagra s ar potrivi ok
as vrea sa va intreb voi aveti impresia ca stati cu coloana stramba cand tineti mana pe cotiera?
Rog pe cei care si-au adaptat cotiera de laguna 1/2 sa ma ajute sau sa imi dea niste idei. problema este ca, cotiera este mai lata decat locul dintre scaune si nu incape ( ca asa e intotdeauna, nu incape de centuri si de reglajul scaunului ). am vazut pe net niste cotiere de laguna 2 adaptate pe logan si din cate mi-am dat eu seama am vazut ca au mutat sinele de la scaune vreo ~ 2-3 centimetrii. daca are cineva ceva informatii un pm sau un raspuns aici. multumesc frumos (am pus si o poza mai jos, OFF: vine imbracata partea de sus din nou in piele pentru ca este uzata si crapata).
nu este usor sa montezi o cotiera de laguna 2 pe logan,dar merita efortu!!
da,trebuie scaunele deplasate catre usi,pt ca nu are loc!apoi trebuie modificata frana de mana,nu pot sa explic cum,dar dupa ce o sa muti scaune si o sa pui pe pozitia cotiera de laguna o sa-ti dai seama despre ce e vb!in postu meu si al lui leo-negrescu o sa vezi pasi
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Salutare!
Saptamana asta am cumparat si eu o cotiera autospeed. Fericire maxima, pana am inceput sa pun componentele puzzle-ului cap la cap.
Dupa un timp de montaj, triplu fata de cel "normal", am reusit, dar vreau sa impartasesc greutatile intampinate, pentru cei ce isi vor achizitiona o astfel de cotiera:
1) din cele 2 cleme necesare, in cutie se gaseste doar o bucata, am verificat si cu magazinul, asa a venit lotul respectiv; deci cea de'a doua clema trebuie cautata la "prieteni"
2) piulita rotunda de prindere din suportul de fier s'a desprins din suport; fara prea multe scule, am reusit totusi sa il fixez si sa imi termin treaba.
3) la punguta mai sunt 2 suruburi cu piulite, total inutile, trebuie inlocuite cu suruburi autofiletante.
Acum eu am mai intampinat mici dificultati la alinierea gaurilor date cu bormasina, cu gaurile din suportul de metal.
Una peste alta, sunt multumit de rezultat si mai important pentru mine e ca aceasta cotiera nu prea are joc stanga-dreapta, in comparatie cu tutorialul lui cristi streulea.
iti dau un sfat. fa un suport de metal pe sub cel de plastic. mie mi-a rupt cineva suportul, l-am intarit in partea de sus si am reusit sa-l rup de tot, acu mi-am facut un suport din tabla/fier , abia am indoit„o cu ciocane ) urmeaza sa il imbrac intr-un material ceva..pana atunci ma descurc cu ce am :P
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
salutere ma poate ajuta si pe mine cineva , unde pot gasi cotiera de laguna care sa se potriveasca pe logan?
salutare am un logan mcv 1.5 diesel euro 4 100000 km si de ceva vreme are o mica intrerupere la relanti am fost la un test cu el si cei de la reprezentanta renault filaret mi-au spus ca supapa de presiune este defecta cea situata pe pompa de injectie , am schimbat.o cu una noua o perioada a mers k (2-3 luni) si akm iar a inceput sa intrerupa stie cnv despsre ce este vb?
Last edited by gex.liviu; 26 March 2014, 01:57.
Reason: Automerged Doublepost
tocmai am montat o cotiera de laguna 1 si nu sunt multumit.
ca sa o montezi trebuie in primul rand sa ai levierul de frana de mana ca cel al loganului e pe centru si nu se potriveste, cel de laguna e pe stanga
daca il ai trebuie sa tai un pic din talpa aia de prindere ca sa-si vina, trebuie sa dai alte gauri de prindere (in lrvier sau in masina, eu am preferat in levier)
cat despre cotiera, ca sa o montezi, trebuie sa schimbi spatarele scaunelor intre ele ca altfel nu intra din cauza reglajului scaunului.
la bord nu se va potrivi perfect, pe lateral va ramane un luft cam de 2-4 cm care se va vedea foarte urat (eu am incercat sa-l acopar cu fibra de sticla dar a iezit ingrozitor). tebuie sa tai din masca centrala de la bord ca sa intre scrumiera cotierei (pt ca in partea de jos masca are unghi ascutit), trebuie sa tai din cotiera in dreptul sinelor scaunelor.
nu vreau sa te descurajez dar mai bine cautai cotiera de laguna 2, am inteles ca se adapteaza mult mai usor
Salut ! Se poate pune mai usor cotiera de Megane 2, cauta la tutoriale ca am explicat eu acolo ce trebuie sa faci pas cu pas. O am de 1 an si nu am nici o pb. cu ea. Si nici nu pierzi suportul de pahare si scrumiera.
pt scartait puteti folosi banda dublu adeziva pe suprafetele de contact intre plastice...mai ales unde se prinde talpa cotierei cu consola de la frana de mana
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment