Cotiera
Collapse
X
-
Originally posted by iuly75 View PostKeanuRev eu am gasit cotiera intamplator, nu cautam neaparat la un magazin de piese auto din braila, nu e originala dar sunt multumit. cu suportul ei este destul de rezistenta, nu se rupe usor. ce mia placut este ca se gliseaza, se rabateaza la nivelul scaunelor, se poate regla pe inaltimeLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Numai cotiera de la dealer are intaritura, restul nu au.
Comment
-
Imposibil tot se gaseste ceva producator dinasta pirat sa faca.. o intaritura ca nu a fi asa de greu si daca o da cu 10 20 de lei mai scumpaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Du-te tu in targ, in magazine, unde vrei si cauta si o sa vezi ca nici o cotiera nu are intaritura, decat piciorul propriu-zis. Atata dai, atata face...
Comment
-
ziceam in viitor daca se trezeste un destept ca ii o idee foarte buna
sustine consola multLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Am cotiera montata de o luna (de la dealer) dar abia astazi am descoperit ceva. M-am dus sa-mi cumpar un ornament pentru esapament si pe raft, expusa, o cotiera ca a mea, dar cu partea de deasupra trasa in fata peste restul cotierei. Cu alte cuvinte cotiera asta e reglabila si pe lungime. Evident intru repede in masina si imping si eu de cotiera catre bord: surpriza, se trage in fata cam 10 cm., astfel incat ajungi si mai bine la schimbator. Deci cotiera orginala mai are si acest avantaj. Poate stiati de chestia asta, dar am zis ca e util sa scriu aici.
Comment
-
Pe alea le tragi mai in fata si ramai cu ele in mana.
Comment
-
Oricum foarte rar gasesti preturi mici si calitate buna de obicei la noi alea cu preturi mari au calitate prosta) nu mai are rost sa povestim de calitatea acelor produse care au preturi miciLast edited by Seba; 11 March 2008, 11:27.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Sa o ia naiba de cotiera. Si-a luat fratelo de la reprez. si eu (ca el are doua maini stangi) i-am montat-o.
Slaba calitate...
Nu s-a potrivit nicicum la gaurile de prindere din spate (acolo unde tre sa o prinzi de piesa-lamela aia metalica din kit). Am fost nevoit sa dau alte gauri (mai sus) in lamela metalica.
Comment
Comment