Mi-am cam rupt gatul urmarind pozele ...dar... e misto...daca nu are intaritura la baza tunelului de la frana de mana s-ar putea ca in timp sa cedeze acesta.Trebue sa va ganditi(cei care aveti alte tipuri de cotiera decat cea de la dealer cu intaritura) sa va faceti o intaritura artizanala.Ia uitati cata mai fieroaica este la cotiera originala...
Cotiera
Collapse
X
-
Originally posted by KeanuRevPai asa ar fi... sa aiba atunci care ii diferentza ca iei din piata sau ca iei de la dealer..?
Comment
-
Foarte bine. Ma gandeam eu ca te-ai informat inainte si stiai cand ai luat-o despre intaritura.
Comment
-
culoare mai inchisa exista? pentru prestige mi se pare deschisa rau .
Comment
-
Originally posted by mdi_proculoare mai inchisa exista?
Comment
-
Cumperi o cotiera din piata si de 100 de lei nu iti faci o intaritura? Si tot iesi in castig.. deci nu cred ca se merita sa iei de la dealer acuma in functie de fiecare cum priveste problemaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
scump intradevar eu am gasit fara sa vreau nu originala dar tot de logan cu intaritura metalica, adica suportul de prindere de consola centrala si a costat 70 de ron. cotiera este din imitatie de piele gri inchis cum e culoarea bordului si e rabatabila si reglabila pe lungime si inaltimesigpic
Comment
-
Si eu vreau neaparat ? cum facem sa imi trimiti si mie una?
Uai mai ales daca ii si cu intaritura. dami un id de mess sau ceva sa vb mai detalia te rog msLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
oricum pret de cocaina cel de la dealer gasiti in magazine cu piese auto aduse de la pitesti la jumate de pret cel putin in tm stiu un magazin si daca nu cum miam luato eu de la logtuning.ro adusa din germania la 140 lei piele neagra si crom pe marginesigpic
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostSi eu vreau neaparat ? cum facem sa imi trimiti si mie una?
Uai mai ales daca ii si cu intaritura. dami un id de mess sau ceva sa vb mai detalia te rog mssigpic
Comment
Comment