Originally posted by moshutzzu
View Post
Cotiera
Collapse
X
-
Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.
-
Hai mai nu stie chiar nimeni... o cotiera dar nu la reprezentanta care sa aibe si partea metalica? jesus ca mor.. pls mersi dau o bere care gasesteLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Exagereaza pe naiba. N-o sa gasesti cotiera la calitatea aleia, toate sunt chinezesti sau turcesti, atata dai, atata face.
Comment
-
Originally posted by brutus View PostAm luat o cotiera din targ 70 +15 intarituri metalice la un tablagiu=85 lei ,montaj 35 min rezultat aspect placut utilitate confort si pret bun. Reprezentantele exagereaza ca preturi.
Trimite si mie o intaritura ? ii ca si aia din reprezentanta?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
-
Şi eu am cotiera montată direct de la dealer . Nu pot să spun că nu e bună , dar am un prieten care a cumpărat o cotieră aproape identică cu 45 ron pe când eu am dat 200 ron.
Adevărul că au aştia în service nişte preţuri de o iei la fugă . Exemplu : montaj apărători noroi + cotieră , manopera = 70 ron . Păi dacă ştiam de banii aia dădeam de băut la amici să mai ud odată maşina şi le montam eu singur . Oricum omul din greşeli învaţă .
Comment
-
V-am mai zis, cotiera de la dealer chiar merita banii. E singura care are intaritura, daca o vedeai pe cea a prietenului, vedeai ca se clatina stanga-dreapta.
Comment
-
Originally posted by digedags View PostMi-am luat o cotiera exact ca a ta dar nu reusesc sa ii gasesc o pozitie ca sa pot sa mai misc scaunele inainte si inapoi. Mi se loveste de centuri. Ma poti ajuta pls ?
am sa pun poze maine sa vezi
Comment
Comment