Salut
dupa indelungi cautari de cotiera originala pe net, bursa, etc......nu am gasit
am avut noroc insa
"m-am plins" surorii mele si am primit-o cadou de ziua mea
cumparata de la Dedeman Bacau(dealer extrem de scump) cu 258 RON (pe gri)
am montat-o singur dupa ce am studiat tutorialul(extrem de folositor)
Sfaturi la montare:
-surubului cu care se prinde intaritura de podea adaugati o saiba mai lata pentru ca riscati ca piulita sa intre in gaura urechii de tabla a podelei (poza 15 din tutorial)
-urechile cele negre de tabla care vin prinse pe intaritura pentru a stringe surubul puneti-le in capatul de sus a intariturii, pentru ca atunci cind puneti tunelul median peste intaritura riscati ca acele urechi sa se deplaseze de la locul lor si sa nu mai pice pe gaurile laterale(poza 14 din tutorial)
-gasiti niste suruburi mai lungi pentru prinderea gaurilor din spate a suportului cotierei de tunel si intaritura pentru ca surubul cu acre vine este prea scurt si nu cuprinde grosimea suportului, a tunelului mediam, a bratului intariturii metalice si in plus vreo 3-4 spirale de filet pentru a putea intra in clema si a o stringe(suruburile negre din poza 19)
Continuare:
-clemele lateral ale intariturii metalice intre care intra tabla podelei mai trebuie strinse cu un cleste si introdusa intaritura mai ferm pentru a nu juca(poza 11)
Si inca ceva
am facut semn(ca in poza 4) si cind am pus suportul, nu s-au potrivit gaurile
am mai ridicat tunelul, l-am mai tras, am mai batut cu ciocanul in lateralele intariturii si pina la urma am potrivit-o
si acum sta teapana(ca la 20 de ani)
n-are nici un joc
In speranta ca v-am fost de folos cu aceste sfaturi din experienta proprie,
va doresc spor......
si fara evenimente
dupa indelungi cautari de cotiera originala pe net, bursa, etc......nu am gasit
am avut noroc insa
"m-am plins" surorii mele si am primit-o cadou de ziua mea
cumparata de la Dedeman Bacau(dealer extrem de scump) cu 258 RON (pe gri)
am montat-o singur dupa ce am studiat tutorialul(extrem de folositor)
Sfaturi la montare:
-surubului cu care se prinde intaritura de podea adaugati o saiba mai lata pentru ca riscati ca piulita sa intre in gaura urechii de tabla a podelei (poza 15 din tutorial)
-urechile cele negre de tabla care vin prinse pe intaritura pentru a stringe surubul puneti-le in capatul de sus a intariturii, pentru ca atunci cind puneti tunelul median peste intaritura riscati ca acele urechi sa se deplaseze de la locul lor si sa nu mai pice pe gaurile laterale(poza 14 din tutorial)
-gasiti niste suruburi mai lungi pentru prinderea gaurilor din spate a suportului cotierei de tunel si intaritura pentru ca surubul cu acre vine este prea scurt si nu cuprinde grosimea suportului, a tunelului mediam, a bratului intariturii metalice si in plus vreo 3-4 spirale de filet pentru a putea intra in clema si a o stringe(suruburile negre din poza 19)
Continuare:
-clemele lateral ale intariturii metalice intre care intra tabla podelei mai trebuie strinse cu un cleste si introdusa intaritura mai ferm pentru a nu juca(poza 11)
Si inca ceva
am facut semn(ca in poza 4) si cind am pus suportul, nu s-au potrivit gaurile
am mai ridicat tunelul, l-am mai tras, am mai batut cu ciocanul in lateralele intariturii si pina la urma am potrivit-o
si acum sta teapana(ca la 20 de ani)
n-are nici un joc
In speranta ca v-am fost de folos cu aceste sfaturi din experienta proprie,
va doresc spor......
si fara evenimente
Comment