o astfel de cotiera am in masina,o am de 3 ani jumate(prima data am avut-o pe cielo)si sunt foarte multumit de ea,am dat pe ea atunci 30 de lei acuma e 60,este cotiera de dacia berlina
Cotiera
Collapse
X
-
poze cu cotiera mea cea noua
am uitat sa pun poza cu partea de sus culisata in fata....sorry.Last edited by mumus; 29 January 2010, 19:29.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View Postpoze cu cotiera mea cea noua
am uitat sa pun poza cu partea de sus culisata in fata....sorry.
totusi a trebuit sa cumpar 4 holsuruburi.
Comment
-
Originally posted by mumus View Post...dar tot din plastic subtire e..deci daca te sprijini tare de ea...o rupi.
Pun o intrebare la cunoscatori - pentru a ajunge mai usor la catarama de la centura, nu se poate prelungi catarama cu o platbanda, in loc sa trebuiasca modificat suportul de plastic? Nu stiu cat de greu se poate ajunge la surubul care sustine catarama de la centura.
@mumus - pacat ca nu am stiut mai din timp, ca iti trimiteam suportul meu, ca nu il mai folosesc. Mai incolo o sa pun poze cu noul meu suport, dar dupa ce o sa-l primesc, deoarece l-am dat ca model la cel care mi-l face si pentru fratele meu.Last edited by Rouge de Feu; 1 February 2010, 22:23.sigpic
Comment
-
Originally posted by Octavian___31 View PostPrelungire nu stiu cat ar fi de OK, e treaba de securitate.Last edited by Rouge de Feu; 2 February 2010, 10:44.sigpic
Comment
Comment