Originally posted by mumus
View Post
Cotiera
Collapse
X
-
Originally posted by Rouge de Feu View PostCum am promis, revin cu niste poze (facute cu telefonul) la modificarea pe care am facut-o la suportul de la cotiera, pentru a avea acces mai usor la centura. Bine inteles, nici acuma nu e gata modificarea la fratele meu, asa ca nici eu nu mi-am remontat-o inca, deoarece am lasat piesa la mester - ca model -. Ce sa-i faci, asa se intampla cand apelezi la cunostinte.
mai bine ii pui un ornament cum are schimbatorul de viteze.sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostRouge de Feu...ne vedem la Brasov...sper sa nu uit sa te contactez sa iti vad masina.
Originally posted by bogdan_1984 View Posturata a dracului. parca zici ca este un om cu proteza fara pantaloni.chiar asa de tare deranja, incat sa o "anchilozezi"?!sigpic
Comment
-
Am montat si eu cotiera de la Auto speed ... Se potriveste perfect. Imi pare rau ca nu am gasit mai devreme acest thread. totul pica la fix la montaj fara probleme.
Avantaje: acces mai usor la cuplarea centurilor de siguranta, la frana de mana.1.2 TSI
Comment
-
sal...nu stiu ce are de nu-mi deschid schitele de montare a cotierei...poate cnv sa-mi trm si mie prin prin mail...adresa e: user@yahoo.com.... ms[/email] anticipat...azi ma primit coletu comandat de ieri cu o cotiera autospeed...cateva pozeLast edited by bossliviu2006; 11 March 2010, 21:13.
Comment
Comment