If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu stiu daca se ia de tine politia...dar din bun simt pentru ceilalti participanti la trafic zic eu ca are fi bine si frumos sa ai farurile reglate corespunzator iar cand mergi cu masina incarcata sa reglezi farurile de la reglajul de sub bord...asta ca sa nu primest flash-uri de la toate masinile care vin din fata.
o intrebare???nu a facut nimeni reblaj electric la faruri??sa scape de cablurile de reglaj,care amintesc de daciile vechi,ca as vrea sa montez dar nu stiu ce trebuie si cum sa face,daca are cineva rog sa puna poze sau filmulet
Pai la ce te asteptai?
Ai o schema cu focalizarea CORECTA incarcata de colegul @Pigoo cu doua-trei posturi mai sus.
Mai mult de atat, un reglaj de faruri la orice service costa vreo 20 de lei si de obicei e facuta de inginerul de la ITP.
Deci?
salut ma puteti ajuta cu o informatie la dacia au aparat de raglat farurile??? vreau sa imi pun bixenon pe faruri (ceva de calitate nu orice chinezarie de 300 lei) si as vrea sa le si reglez dupa daca se poate si un preT...Stima
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment