pff andrei ai bagat tot forumu in ceatza bre )
inchidere automata usi
Collapse
X
-
Trebuie facute urmatoarele operatiuni:
1. sa existe firul de legatura de viteza intre senzorul de viteza si UCH (poate fi o derivatie de la firul de la casetofon de ex.). Pe pinul A6.
2. setarea pe OUI la "Autorisation condamnation en roulant"
3. Setarea pe OUI la "Fonction CAR activee par le client".
Comment
-
Originally posted by andreiTrebuie facute urmatoarele operatiuni:
1. sa existe firul de legatura de viteza intre senzorul de viteza si UCH (poate fi o derivatie de la firul de la casetofon de ex.). Pe pinul A6.
2. setarea pe OUI la "Autorisation condamnation en roulant"
3. Setarea pe OUI la "Fonction CAR activee par le client".
Sunt si eu interesat de gadgetul asta! Electronisti/Electricieni... pls... platesc (dar nu prea mult ca iau bataie!!!), vreau si eu sa mi se inchida usile dupa ce plec de pe loc!
Comment
-
ce sa`mi mai pun alarma la masina ... cand o las in curte pun lupoaica langa ea sa o pazeasca ... nici mama nu se atinge de masina ) . cum te apropii cum latra .. si imi dau seama ca cineva e langa masinaAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by Beleauace sa`mi mai pun alarma la masina ... cand o las in curte pun lupoaica langa ea sa o pazeasca ... nici mama nu se atinge de masina ) . cum te apropii cum latra .. si imi dau seama ca cineva e langa masina"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
se deschid cind tai contactul.
idea cu inchiderea usilor este sa te protejeze la stopuri de pilda sa nu poata sa iti deschida de afara usa din spate sa zicem si sa iti fure geanta,este gindita ca o protectie a celor din masina fata de eventulale agresiuni,pt. asta e butonul de pe bord ca sa actionezi si separat inchiderea sau deschiderea usilor.
Comment
Comment