inchidere automata usi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut, mi-am activat functia inchidere automata usi din DDT (am bifat amandoua adica sa activez cu ddt si sa pot eu sa activezi/dezactivez din buton). Am tras cablu De la pinul A6 din mufa maro si lam tras la cd player la firul verde (am observat ca sunt 3 fire verzi: 2 pe acelasi papuc si 1 pe altul) am tras pe cel singur. Problema este in felul urmator: Se inchid numa cateodata numa cand are el chef de la ce ar putea fi? nu e bun firul verde de viteza? nu primeste tot timpul semnal? ce ar putea fi? Va multumesc

Comment

Am incercat si eu la primul client sa trag de la player, am vazut ca nu merge si de atunci trag doar de la bord.

Nu stiu cum e la ciufulici de se deschid cand coboara sub 5km/h
      ECUFix
      Please don't visit my homepage!

Comment

Am descoperit problema se pare ca trebuia sa leg cablul pentru semnal la papucul cu 2 fire verzi.
        Attached Files

Comment

nu stiu unde sa intreb chestia asta, asa ca o spun aici:

UCH-ul de pe Logan e identic cu cel de pe Megane? sau Clio? sau care? intreb pentru ca sunt curios ce sunt functiile ce apar "neutilizat" pe UCH-ul Loganului si ma gandeam ca pe alta masina de pe care sa fi fost luat calculatorul, aceste functii sa fie active. cum de exemplu e A4. nu e specificata functia pin-ului in schema UCH Logan, insa ea e functionala si reprezinta balearea stergatoarelor la spritarea parbrizului.
          daca aveti vreo schema sau lista cu functiile pinilor "neutilizati", share please

Comment

Am vazut ca de-a lungul topicului s-a tot pomenit de "descarcerare".........baietii mei ......lucrez in domeniu deci in caz de ceva..... sper sa nu fie cazul.....fiti siguri ca avem cu ce deschide usile chiar daca sunt blocate.........am taiat multe masini printre care si cateva loganuri. Scuzati interventia mea offtopic.

Comment

@cIuFuLiCi: Sigur ai legat ceva gresit daca se descuie sub 5 km/h.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by nelutu32 View Post
                Am vazut ca de-a lungul topicului s-a tot pomenit de "descarcerare".........baietii mei ......lucrez in domeniu deci in caz de ceva..... sper sa nu fie cazul.....fiti siguri ca avem cu ce deschide usile chiar daca sunt blocate.........am taiat multe masini printre care si cateva loganuri. Scuzati interventia mea offtopic.
                Am o completare la off topicul tau...mai sunt si cazuri in care ai accident cu masina si esti incostient si masina ti-a luat foc...caz in care daca cineva din exterior ar dori sa te salveze nu prea poate decat spargand geamul...dar multi nu au ciocan de spart geamul...eu am si multi au ras de mine

Si ca sa fim cat de cat on topic...am inteles ca la ph2 in momentul declansarii airbag-urilor se deblocheaza automat portierele...asa e?
                sigpic

Comment

@Valeriu daca este sa o luam ipotetic putem face multe scenarii, am vazut descarcerare facuta de pompieri si nu au nici o problema cu usile blocate. Daca vrei sa scoti un om din masina poti sparge geamul si cu o piatra sau cu cheia de roti ( o masina tavalita nu mai pupa usi deschise cu mana). Si eu lucrez prin domeniu si daca victima nu este in pericol iminent (cum ai spus tu incendiu), este recomandat sa o lasi la locul ei (daca o tragi afara poti face mai rau), meseriasii au cu ce sa o scoata afara... Asta am spus-o ca sa fim off-topic de tot!

Comment

Ma gandesc ca un accident serios fie face imposibila deschiderea usilor, fie le deschide, prin torsionarea caroseriei.
                    ECUFix

Comment

"Si ca sa fim cat de cat on topic...am inteles ca la ph2 in momentul declansarii airbag-urilor se deblocheaza automat portierele...asa e?"
                      Si la PH1 de deblocheaza automat daca se trage fir de la calculatorul de airbag...
                      Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

daca imi rezolva cineva aceasta problema cu usile asta inseamna ca imi pierd garantia?

Comment

Am si eu o problema cu inchiderea centralizata functioneaza doar deschiderea iar inchiderea trebuie sa o fac manual ce poate fi(laureat 2008)

Comment

@dementer si eu tot Laureat 2008 am si nu merge cheia decat pentru deschis/inchis o usa, cred ca, daca ai butoane pe cheie nu au mai activat si centralizata!

Comment

Sa nu fie cheia defecta.
                              ECUFix

Comment

@vlper: Nu se pierde garantia, atata timp cat functia exista din fabrica, dar nu e activata, respectiv nu e tras semnal de viteza in UCH.

@demeter: Daca butonul din bord functioneaza pentru inchidere, atunci e o probleme la cheie. Daca ambele nu functioneaza, e o problema la instalatia electrica sau in UCH.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google