pedala de acceleratie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ten View Post
    boris tu vad ca ai diesel deci ai acceleratie electronica adica nu e pe cablu
    Toti avem acceleratie electronica, numai ca la dCi e actionata de un potentiometru aflat sub pedala, deci da, nu mai exista cablu.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

merci ;-)

Originally posted by andrei View Post
      Toti avem acceleratie electronica, numai ca la dCi e actionata de un potentiometru aflat sub pedala, deci da, nu mai exista cablu.
      merci andrei de informatie nu stiam cum e cu cablu sau nu de aia am intrebat ca eram curios sa nu se rupa la un moment dat ca la fostu cotet
      toate cele bune
      sigpic

Comment

Deci...e electronica da' noi cu benzinarele, toata treaba de electronica e actionata de un cablu, care mie mi se pare prea fin. Mare electronica la mijloc.

Comment

Dale mail la VC si spunele ca vrei acceleratie pe joystick
          sigpic

Comment

Buna ... dar baiatu a intrebat serios ...
            si la mine e moale ... e chiar cascaval ... dar, cu ce te deranjaza?
            sigpicMy ride

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
              Buna ... dar baiatu a intrebat serios ...
              si la mine e moale ... e chiar cascaval ... dar, cu ce te deranjaza?
              cum cu ce ma deranjeaza...mergi tu 300 de km.....si imagineaza-ti ca porti marimea 44 la picior....nu mia zic sa fie si iarna sa porti bocanci...... imagineaza-ti ce se intampla pe autostrada cand vrei sa stai relaxat un pic..... si nu poti ca trebuie sa tii piciorul incordat.... de fapt fa un exercitiu...tine un pic talpa piciorului ridicata si calcaiul pe podea..stai asa 10 min ..si vei vedea efectul

deci nu se poate face nimic..cu pedala??? .....o sa ii pun eu un arc..) ca sa impinga pedala......si o sa scriu pe ea atentie caruta...!!!!!!!!!!...

ps: m-am mai urcat si in alte masini straine.... si iti sustin cat de cat piciorul..si alea sunt moi...dar......cat de cat sustine talpa nu te lasa sa te duci fara sa vrei....

Comment

Eu cunosc efectu' de acceleratie ''moale'' desi am 40 la picior: dupa cateva sute de km, te doare muschiu' de la tibie, tre' sa faci din cand in cand (la semafor) exercitii de aerobica din glezna sa mai dezmortesti muschii...nu-i de ras.
                Mai ales daca ai bocanci in picioare, e cam nasoala treaba.

Comment

Am fost in service si mi-am schimbat cablul de acceleratie...care era problema....cand apasam se ducea cu tot cu "camasa" care il protejeaza...cica se rupsese ca am apasat prea tare pe ea...

Comment

Si eu port 44 si nu ma deranjaza ... inseamna ca nu o am chiar asa moale ... posibil ... nu va contrazic
                    sigpicMy ride

Comment

Si la mine e tare pedala, vreau sa-l schimb maine. nu ma deranjeaza ca e tare, ma deranjeaza ca undeva ceva freaca tare si se si aude, iar iarna nici nu puteam sa apas pedala pana nu se incalzea motorul. am sa vad dupa ce ul schimb cum e
                      Don't touch! Never ever steal
                      Unless you're in for the kill

Comment

@misha: Si ti-au mai pus varnis(h)-ul ala? Adica mai are acum protectie pe el?

Comment

Off-topic : pedala de ambreiaj se poate regla ? La mine e ff moale prinde sus de tot,
                          sigpic

Comment

Am fost in service si mi-am skimbat cablul de acceleratie...era tare pt ca "camasa" care protejeaza cabluls-a rupt si atunci cand acceleram pleca cu tot cu cablu'...d-aia era tare acceleratia

Comment

Deci si la mine e posibil sa fie aceeasi problema ... acuma e "moale" ca la toate celelalte?
                              Don't touch! Never ever steal
                              Unless you're in for the kill

Comment

Deci noul cablu mai are si "camasa" aia?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google