Inchidere Centralizata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inchidere Centralizata

imi poate spune careva ce tip de inchidere centralizata are loganu din fabrica, marca si modelul?

inchidere marca dacia...mai mult nu se cunoaste...
    sigpic

Comment

Adica tu crezi ca o fabrica ca Dacia merge si cumpara inchideri centralizate care se gasesc pe piata? Fii sigur ca nu...
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

rosenrot Ai probleme cu inchiderea centralizata?
        sigpic #

Comment

nu am probleme, vreau sa stiu cina o face pentru ca imi fac lucrarea de licenta despre acest lucru

Comment

eu din cate stiu Valeo este marca inchiderii centralizate, aceeasi ca si pe Solenza si Renault Kangoo, etc...
            daca stie cineva mai bine il rog sa ma corecteze

Comment

si eu tot de valeo auzisem pe undeva...
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

voi prin "inchidere centralizata" intelegeti elemetul de executie (actuatoarele) sau comanda (uch-ul) sau ansamblul uch-actuatoare? ca de fapt inchiderea centralizata e o functie a uch-ului care comanada acele actuatoare...
                @rosenrot: cred ca intelegi unde bat: o automatizare are nevoie de intrari (senzori, traductoare), logica de comanda (in cazul nostru uch-ul) si elemente de executie (actuatori/inchizatori). poti vedea uch-ul sub bord, daca dai deoparte tapiseria de pe stalpul fata stanga. vezi ca e un topic facut de mine cu manualul de service pt logan, gasesti acolo in afara de numele producatorului, functiile si functionarea uch, inclusiv inchidere centralizata, scheme de conexiune, aproape tot ce-ti trebuie.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google