Pretul Placutelor De Frana Si Bucsi Bascula Fata?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pretul Placutelor De Frana Si Bucsi Bascula Fata?

Stie careva pretul placutelor de frana pt logan dci 65cp 2005 si daca bucsile de la bascula fata se schimba cu tot cu bascula sau fara? si un pret la bucsi daca se poate.

Pretul placutelor de frana este destul de variat (cele din service urca pe la 200), mai sunt si "altele", mai ieftine; grija mare ca iti pot consuma/distruge prematur si discurile de frana
    Topicul pentru placute
    Bascula cred ca se schimba integral, cu bucsi si pivot

Aici cred ca se poate trage cortina
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

@gabyyy eu am cumparat placute TRW (aceeasi companie produce si etrieri de pe masina) pentru masina cu 60 Ron si leam schimbat singur. e destul de simplu, poate vorbesc cu streulea sa facem un tutorial.
      Last edited by Christian86; 12 March 2009, 21:28.

Comment

Multumesc baieti, am cumparat azi placutele TRW, parca se fabrica pe la Arad 45 ron si bucsi bascula inferioara fata la 12ron bucata. Stiu cum se schimba placutele si bucsile dar nu stiam de bucsi daca sunt turnate pe bascula .

Comment

era indicat sa iei bratul complet pe fata ptr ca acum il dai jos si schimbi bucsele si peste o luna doua se duce pivotul si iara trebuie sa il dai jos ca sa depresezi pivotul muncesti de 2 ori

daca sunt vulcanizate pe brat poti sa le arzi cu ceva(lampa pe benzina sau chiar un foc mic)si apoi dupa ce se raceste cureti si vopsesti putin bratul si montezi bucsele
          Last edited by orwo; 15 March 2009, 12:20. Reason: Automerged Doublepost
          nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

Originally posted by gabyyy View Post
            Multumesc baieti, am cumparat azi placutele TRW, parca se fabrica pe la Arad 45 ron si bucsi bascula inferioara fata la 12ron bucata. Stiu cum se schimba placutele si bucsile dar nu stiam de bucsi daca sunt turnate pe bascula .
            Bascula se schimba cu totul conform manualului de service si a specificatiilor constructorului!
            Probabil ca deja ai si joc in pivot, de obicei pivotul se duce primul.
            Bascula costa mai putin decat siguranta ta la volan. (cca 200 lei cu manopera)
            Last edited by detail; 18 March 2009, 17:59.

Comment

Siguranta pe primul loc, corect.

Doar o completare, un capat de bara e 250 lei la dealer, sunt convins ca o bascula e mult mai scumpa.

Comment

Da asa scump este un capat de bara 250 lei fata de unul in magazin de 63 lei stiu pe cineva care a schimbat a fost la service si a platit numai manopera dar nu stiu cat o fost ca nu l-am intrebat.

Comment

Ca fapt divers am schimbat un capat de bara in service cu 50 de ron si am si garantie pe lucrare

Comment

pivot cu bascula cu tot costa 280 Ron (fara manopera) cel putin atata ii in service Dacia in Resita

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                      Siguranta pe primul loc, corect.

Doar o completare, un capat de bara e 250 lei la dealer, sunt convins ca o bascula e mult mai scumpa.
                      am schimbat bascula in noimbrie cu "cca 200 lei" in service Dacia. Nu retin exect pretul, dar oricum este 2xx. In orice caz nu este "mult mai scump" decat un cap de bara.
                      Si ca o completare, preturile la piese sunt in functie de politica service-ului dealerului respectiv. De ex un capac de roata de Logan este mai ieftin la dealer decat la magazinul din capatul strazii cu cca 25%.
                      Last edited by detail; 19 March 2009, 17:03.

Comment

vezi ca se vinde bascula completa cu cca 100 lei
                        nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

Mi se pare un produs "dubios calitativ" la doar 100 lei...
                          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Ca sa schimb bucsile la bascula fata e recomandat sa schimb bascula cu totul?Doar bucsile nu se poate?

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google