Stie careva pretul placutelor de frana pt logan dci 65cp 2005 si daca bucsile de la bascula fata se schimba cu tot cu bascula sau fara? si un pret la bucsi daca se poate.
Pretul Placutelor De Frana Si Bucsi Bascula Fata?
Collapse
X
-
Pretul placutelor de frana este destul de variat (cele din service urca pe la 200), mai sunt si "altele", mai ieftine; grija mare ca iti pot consuma/distruge prematur si discurile de frana
Topicul pentru placute
Bascula cred ca se schimba integral, cu bucsi si pivot
Aici cred ca se poate trage cortinaLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
-
@gabyyy eu am cumparat placute TRW (aceeasi companie produce si etrieri de pe masina) pentru masina cu 60 Ron si leam schimbat singur. e destul de simplu, poate vorbesc cu streulea sa facem un tutorial.Last edited by Christian86; 12 March 2009, 21:28.
Comment
-
era indicat sa iei bratul complet pe fata ptr ca acum il dai jos si schimbi bucsele si peste o luna doua se duce pivotul si iara trebuie sa il dai jos ca sa depresezi pivotul muncesti de 2 ori
daca sunt vulcanizate pe brat poti sa le arzi cu ceva(lampa pe benzina sau chiar un foc mic)si apoi dupa ce se raceste cureti si vopsesti putin bratul si montezi bucselenu-i prost cine cere ,e prost ala care da!
Comment
-
Originally posted by gabyyy View PostMultumesc baieti, am cumparat azi placutele TRW, parca se fabrica pe la Arad 45 ron si bucsi bascula inferioara fata la 12ron bucata. Stiu cum se schimba placutele si bucsile dar nu stiam de bucsi daca sunt turnate pe bascula .
Probabil ca deja ai si joc in pivot, de obicei pivotul se duce primul.
Bascula costa mai putin decat siguranta ta la volan. (cca 200 lei cu manopera)Last edited by detail; 18 March 2009, 17:59.
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostSiguranta pe primul loc, corect.
Doar o completare, un capat de bara e 250 lei la dealer, sunt convins ca o bascula e mult mai scumpa.
Si ca o completare, preturile la piese sunt in functie de politica service-ului dealerului respectiv. De ex un capac de roata de Logan este mai ieftin la dealer decat la magazinul din capatul strazii cu cca 25%.Last edited by detail; 19 March 2009, 17:03.
Comment
Comment