de cateva zile mi sa aprins becul de la aibag 2 (pasager ) nu am avut nici o coliziune cu ea de la ce sa aprins si cum as putea remedia problema ? uni spun ca intrerupatorul e defect alti spun ca trebuie calculatorul resetat de la airbag voi ce ziceti ?
Airbag
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
service scrie pe el. odata ce s-a aprins martorul de la airbag, acesta inseamna ca nu mai functioneaza, si in caz de impact nu mai sare acel airbag.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
daca tot exista threadul asta...am avut accident,mi-au sarit airbagurile si acum intrebare:ce imi trebuie la schimbare?adica:airbuguri in sine,dar la partea de calculator/senzori trebuie sa schimb ceva?ce?multumesc mult.dar fara raspunsuri tip:du-te in service.doar sa stiu la ce ma astept."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
@cIuFuLiCi99: Mergi in service pentru o testare, acolo se vede clar unde e problema. Eu suspectez contactorul airbag.
Comment
-
Atata timp cat e vorba de airbag-ul pasager, nu are cum sa fie de la conntactorul rotativ.
Cat despre testare, trebuie facuta intr-un service autorizat, nu pe genunchi cu cine stie ce program. Se vede defectul, se remediaza si se sterge eroarea.
Comment
-
Mai mult ca sigur nu are CLIP...
Comment
Comment