as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa pun emblema cu scrisul DACIA care se afla pe spate la mcv, in locul emblemei mele "LOGAN by Renault", iar emblema Logan By Renault sa o pun in locul emblemei cu motorizarea, iar pe cea din urma sa nu o mai pun nicaieri. stie cineva daca se potrivesc gaurile pentru prinderile de la emblema DACIA la gaurile de la emblema cu LOGAN by Renault, si clipsurile de prindere de la Logan By Renault la gaurile de la motorizare?
Schimbare Embleme Capota Portbagaj
Collapse
X
-
Cind ma voi duce la servici am sa intreb si-ti voi spune sigur daca merg.
Daca cineva stie SIGUR ca merg schimbate intre ele sa ne spuna.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
-
categoric nu. pentru ca tabla de pe capota portbagaj are alta forma pe ea, iar spolierul de pe fata la fel, alt contur. ori schimbi spoilerul+faruri si pe spate capota+stopuri ori ramai cu sigla care o ai acumaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Ma declar invins. Am urmarit un filmulet pe you tube. Aveti dreptate. Mi se pare o mare prostie sa faca gauri.
La nicio masina nu exista asa ceva. Te superi pui feonul si le-ai dat jos. E, la Dacia vad ca nu merge.
Scuzati inca o data de greseala.
Ma declar invins. Am urmarit un filmulet pe you tube. Aveti dreptate. Mi se pare o mare prostie sa faca gauri.
La nicio masina nu exista asa ceva. Te superi pui feonul si le-ai dat jos. E, la Dacia vad ca nu merge.
Scuzati inca o data de greseala.
Comment
-
Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
mersi de link. am aflat si raspunsul la intrebarea mea, care din pacate este un NU categoric. explicatie: Logan By Renault are 3 gauri, iar motorizarea doar 2. deci e imposibil sa imi duc la bun sfarsit planul.
cred ca se si poate inchideDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Cu multa placere.Sincer i-mi pare rau ca nu-ti poti face schimbarea mult dorita.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment