Motor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cIuFuLiCi99
    Suna la blue service care au diagnoza costa 50 lei si ei repara injectoare de toate,tel 0744267131 Dan
    sigpic #

Comment

prezinta garantie sau e service de cartier ? ca nu vreau so las pe mana oricui .. fara suparare

Comment

Este un service care da garantie pe lucrari si deviz (este situat la banatul in curte) pe patron il cunosc de vreo 8 ani,eu imi repar orce la logan la ei.
        sigpic #

Comment

am auzit de service-ul ala eu sunt curier pe calea buziasului si miau mai zis 2 persoane de el am sa incerc sa vad ce bucurie imi aduce

Comment

iti doresc sa scapi de probleme si drumuri bune.
            sigpic #

Comment

poti sa ma pui si pe mine in legatura cu el?te rog
              nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

cine sa te puna orwo ? eu sau adimrw ? si cu ce ?

Comment

Eu cred ca in legatura cu service,mai sus este tel adresa etc.
                  sigpic #

Comment

adimrv vezi ca tiam trimis un mesaj privat citeste-l si dami un raspuns te rog frumos

Comment

Cum ai rezolvat-o pana la urma?
                      sigpic #

Comment

ciufu si la auto ovarom fac aia injectoarele cei de la dacia ii trimit acolo
                        posibil sa fie oare de la motorina "mulsa" pe care o pui? sa nu fie curata..
                        sau poate nu tie prins bine scutu si zdrangane.
                        sigpic

Comment

Azi am auzit un zgomot ciudat la motor. E ca o usoara vibratie a unei piese instabile ce se aude doar cand accelerz. Incepe repede, pe la 1400 de rot/min. dar la turatii mai mari se confunda zgomotul cu cel al unui suierat prin aspirate. Precizez ca am fost la revizia de un an acum o saptamana (24. iun.) si atunci nu facea. Nici imediat la plecare nu se auzea nimic suspect. Dupa revizie nu am parcurs nici macar 50 Km. pana azi cand am sesizat. E posibil sa fie din cauza "meseriasului" ce mi-a "revizuit" masina??? Ce poate fi si ce ma sfatuiti sa fac???

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google