Motor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motor

De cateva zile a inceput sa imi bata ceva la motor am un diselar de 70 cp si cand o turez tacane ceva la motor ce poate sa fie ? un injector ,culbutori , turbina ? ulei am cat ii trebuie reviziile leam facut la zi ...... nu imi dau seama ce ar putea tacani acolo

sal bate si la cald sau numai la rece?

si eu am un tacanit la rece si cei de la dacia au zis ca e normal.
    Last edited by Seba; 20 March 2009, 15:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Zgomotul se manifesta la accelerarea pe loc sau in sarcina? Intensitatea e direct proportionala cu turatia?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

hm sper ca mai ai garantie si ca nu e nimic grav nu o mai accelera sau forta si du-te la dacia ,bafta!

Comment

bate si la cald si la rece si cand este in viteza si o mentin la o turatie constanta peste 1700 rpm

Comment

Probabil ca este un injector. Pot sa-ti spun ca am trecut printr-o astfel de experienta si de aceea presupun ca acesta este motivul. La mine bataia respectiva aparea cind treceam de 2600 de rot/min.

Comment

daniel 67 la tn la rece tacane timp de 10-15 secunde?

Comment

NU. La mine tacanea in momentul in care o "calcam" si treceam, dupa cum ti-am spus, de 2600- 2700 rot/min si se auzea foarte tare din treapta a III-a in sus.

Comment

poi si ce a avut daniel ? si eu banuiesc ca este un injector ceva ca altfel nu imi explic si faza este ca nici nu mi sa aprins vreun martor la bord nika in relantiu nu face numai cand merg si o tin turata la un anumit nivel adik in viteza de croaziera

Comment

De ce nu te duci la service?
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

ca mi frica sa nu ma arda de o carutza de bani intr-un final o sa merg ca nu am ce face ... eu sper sa pot remedia fara sa ma rupa aia de bani macar sa am habar ce are inainte sa merg sa nu ma rupa aia de bani

Comment

Nu mai ai garantie pe masina?
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

nu ca cica nu am facut revizia la timp si miau anulato

Comment

Originally posted by cIuFuLiCi99 View Post
                            poi si ce a avut daniel ? si eu banuiesc ca este un injector ceva ca altfel nu imi explic si faza este ca nici nu mi sa aprins vreun martor la bord nika in relantiu nu face numai cand merg si o tin turata la un anumit nivel adik in viteza de croaziera
                            Au fost injectoarele, bataia fiind de la unul dintre ele care a fost afectat mai tare. Pacat ca ai pierdut garantia, daca e de la injectoare o sa te cam coste. Oricum pentru a afla cum stai trebuie sa faci un test la injectoare iar dupa aceea in functie de "diagnostic" o sa alegi ce vei face. Eu am reparat injectoarele la o firma din Timisoara. Sper sa nu ai nevoie!!!

Comment

cat teau costat sa le repari ? si la ce firma iti da garantie ? ca eu sunt din tm . asa banuiesc si eu ca este un injector

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google