Intrebare Pt Cunoscatori,

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare Pt Cunoscatori,

la revizia de an ce treb avut in vedere!
    daca an tunat o far stop am problem!
    recomandari!sa ma duc la un service in alta localitate?
    multumesc,

stai linistit, i-ti ia banii si scapa de tine...

Comment

cauta pe forum ca s-a mai discutat. nu mai am acuma rabdare sa te ajut, ca de 3 ore citesc pe 3 forumuri.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

stai linistita nici macar nu se leaga ei de tine eu am geamuri ionizate-stopuri schimbate -instalatie faruri schimbata -jante schimbate si nici macar nu m-au intrebat absolut nimic

Comment

acuma vad ca 'limba romaneste greu se mai vorbeste'. acuma realizez ca e scris jalnic, trebuie sa citesti de cateva ori ca sa intelegi, si te mai ia si durerea de cap.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

si simteai nevoia sa mai pui un post pentru asta ?
            teoretic nu ai voie sa aduci nici o modificare masinii,ca te scoate din garantie...practic nu e dracul asa negru,depinde de la un service la altul.
            S-a mai discutat ,aici se inchide.
            Last edited by Cristi_Xp; 18 March 2009, 00:37. Reason: Automerged Doublepost
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google