Husa capota Logan..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by unic
    dar tia fost frica sa te apropi mai tare?..
    Eram grabit si am tras o poza si am plecat...dar nu stiu ce detaliu as mai putea fotografia...Daca te mai intereseaza ceva o sa incerc sa fac foto de mai aproape.
    sigpic

Comment

pai sa cuprinzi botu masini mai de aproape.. ca asa nu se intelege prea clar.
      sigpic

Comment

Da, e aceeasi de care vorbesc eu. E luata din targ, din Brasov si scire Logan pe ea.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

am si eu o asemenea husa de la un prieten care le comercializeaza la 70 de lei bucata si sa stiti ca isi face treaba. eu mi am vopsit capota din cauza ciupiturilor de pietre. prima data a sarit lacul, apoi vopseaua si pana la tabla goala a fost un pas mic.
          vinilinul nu sta pe capota deoarece are pe interior un material fin care absoarbe eventualul condens. daca doriti o sa mai incerc sa postez poze(nu am reusit pana acum).

Comment

Sa ma lumineze si pe mine cineva! Pietricelele sar numai la capota?

La mine sar si in parbiz. Stie cineva vreo husa de parbriz? Dar de aripa stg, dar de usa stg fata, dar de usa stg spate?

Comment

la mine in bazar am gasit cu 40 ron..o astfel de husa....iar la mine in oras o gramada au asa ceva puse pe loganuri.......mi se pare ok....nu e inestetica...unde mai pui ca e si folositoare......si din cate am inteles se monteaza ff usor.....

1.4 MPI ABS PLUS(+) IS-24-CIC
              0.9 tce SL plus

Comment

sar peste tot dar efectul cel mai daunator il exercita asupra suprafetei frontale de contact, adica bara, partea din fata a capotei si partea din fata a pavilionului.
                de exemplu, tipul respectiv are huse si de LT, VITO, SHARAN, etc, masini pentru care husa acopera toata capota.

Comment

luati fratilor o prelata si dati cateva gauri in ea si gata.eu unu nu as da banii pe ea.

ps:unic vezi ca e si unu cu un logan albastru la noi in bv cu husa.
                  sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

e folositoare husa..si nu se compara cu o "prelata gaurita"
                    0.9 tce SL plus

Comment

Gigi...dezvolta putin fraza cu prelata gaurita...chiar nu am inteles-o...
                      sigpic

Comment

are vreun sistem antifurt sau dam banii doar pt o poza de o zi?

Comment

bai oameni da cu prelata asta nu umblati zilnic.... doar la drumuri lungi. si de urat slabe sanse ar trebui sa deschida capota
                          Last edited by SoNyKeL; 1 November 2007, 23:00.

sigpic

Comment

cam asta ar fi prinderea...
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

oricum eu in ct vazusem pe logan un deflector de plastic ala chiar era misto...

sigpic

Comment

Asta pentru cine are insonorizant pe capota, cine n-are nu o prinde deloc.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google