Husa capota Logan..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by quintrixman
    ok, dar sa stii ca faza asta cu scrisul e pur si simplu parerea mea...
    sa nu o iei personal ca nu am nimic cu husa ta si cu faptul ca scrie "dacia logan"

tks
    nui nici o problema eu am zis in caz de vrei tu sa scapi de emblema

Comment

Husa

Originally posted by dan.gutu
      Nu stiu ce se intampla la Logan cand se face umezeala sub aceasta husa,ca la un prieten cu Sprinter se ruginise rau capota, pt. ca a stat umezeala cu sare sub husa, si banuiesc ca mertzanu sta mai bine la vopsea decat iubitii nostri "golani".
      SI EU FOLOSESC SI NU AM AVUT PROBLEME NICIODATA O MAI DAU JOS DOAR CUND O POLISEZsi am masina din 2006 august

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

A gasit cineva husa capota in Vitan si la ce pret?

Comment

Am vazut azi un Cielo, cu partea din fata a capotei ciuruita din cauza pietrelor. In restul capotei, arta impecabil. Deci e foarte folositoare. In Vrancea stiti pe undeva?

Comment

Tudorgab...ai mesaj privat...
            sigpic

Comment

Arata prea tiganesc , mie nu imi place de loc , totusi care ii scopu ei ?
              Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Are un scop bine definit, acum imi pare rau ca nu am avut si eu husa pe capota, la o inspectie am constatat ca am in doua locuri sarita vopseaua pana la tabla (stiu si cand) la baza capotei. Deci cred ca se vede scopul...

Comment

"cine are are cine nare nare" Casa Loco
                  si foloseste la ce crede fiecare eu o port asa de tiganeala(cel cu masina rosie este fratele)
                  Attached Files
                  Last edited by DRIVERMAN; 28 April 2008, 22:07.

Comment

In Targ la Bacau, husa 50 ron. Scrisul se duce cu diluant.

Comment

Am si eu o husa cu Logan dar parca mai mica decat cele vazute mai sus(mai ingusta),am avut-o pusa un drum de vreo 300 km si se cau umfla pe capota(se ridica si cadea,cred ca nu am tensionat-o corespunzator,are niste panarame de elastice parca sunt din acelea de chiloti si nici nu prea am unde s-o ancorez ca am izolator fonic la capota)si cand am dat-o jos era o dunga de frecare pe capota de-mi venea sa-mi dau palme ca am pus-o,daca nu gasesc o solutie s-o fac sa stea cat mai lipita de capota ii dau foc.
                      KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Originally posted by burtosu View Post
                        Am si eu o husa cu Logan dar parca mai mica decat cele vazute mai sus(mai ingusta),am avut-o pusa un drum de vreo 300 km si se cau umfla pe capota(se ridica si cadea,cred ca nu am tensionat-o corespunzator,are niste panarame de elastice parca sunt din acelea de chiloti si nici nu prea am unde s-o ancorez ca am izolator fonic la capota)si cand am dat-o jos era o dunga de frecare pe capota de-mi venea sa-mi dau palme ca am pus-o,daca nu gasesc o solutie s-o fac sa stea cat mai lipita de capota ii dau foc.
                        Mi-au spus cei de la Dacia Service să nu cumpăr pentru că multe Loganuri pe care au fost huse au avut acea dungă. Eram convins să o cumpăr, dar noroc că am întrebat la ei mai întâi.

Comment

A fost bafta ta ca ai intrebat,eu nu si mi-am luat-o.

Comment

Husa nu tb. Sa stea in permanenta pe capota. Se foloseste doar la drumuri lungi. In oras, nu este cazul. Pentru a preintampina formarea acelei dungi, eu folosesc Silicone Glade, produs USA cu efect pana la 2 luni. Am incercat si ceara din gama Sonax, insa nu m-au multumit rezultatele.

Comment

La drum lung am folosit-o si eu,dar nu-mi mai trebuie,foc scrie pe ea.

Comment

Am inteles ca ii Iasi se gasesc de cumparat ..La vreo 45 ron....As vrea si eu una ..Care e doritor sa faca un gest :P...Sunt din Vaslui..Si nu prea am drum spre Iasi. Astept raspuns pe forum sau ID :catalin_19762001 Tnx.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google