Husa capota Logan..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fullfit46 am eu de vanzare huse de capota Logan http://www.loganclub.ro/forum/vand_h...ht=husa+capota ...Daca esti interesat da-mi mesaj privat cu adresa ta...
    sigpic

Comment

Nu o port numai de fite , mi-au trecut demult ,chestiile astea , ii practica intradevar la drum lung proaspat renovat,si daca este intinsa bine nu se umfla si nici nu duce la frecarea capotei....... Ma bucur ca o am ...........
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Petroman cat te-au costat foliile pt geamuri ?

Comment

Cum arata husa aceasta pe ph2 ,vreo poza ceva?

Comment

Deci pentru cei din Iasi care vreti husa capota...BAZAR....Ca e plin
            Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Jmek tu porti tot timpu husa pe masina. De cand ai husa; nu e pericol sa se zgarie de la husa vopseaua?
              Eu am gasit la mine cu 350 de mii(35 lei)

Comment

raducu nu s-a zgariat deloc.....nu este nici un risc daca o intinzi bine.pe perioada iernii am scos-o datorita frigului...ingheta si nu era bine.....la primavara o pun la loc
                Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

uite tTrust cum arata la mine.
                  Attached Files
                  Last edited by raducu26; 31 January 2009, 00:28.

Comment

Ma da cu tot respectu care e problema cu husa asta de ce o folositi????...Pentru ce este nevoie??? La ce ajuta??? Explicati-ne si noua va rugam !! Multumim
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

Husa protejeaza vopseaua capotei de criblura aruncata de masinile din fata si mie unul m-i se pare simpatica!

Comment

e o hainuta pentru masinuta . Nu foarte utila dpdv al meu , dar arata interesant. Cred ca are mai mult rol estetic *aseara am trecut pe autostrada si erau cei de la deszapezire si aruncau nisip si sare la 130 km/h a cam simtit capota socurile (ar fi fost buna o husa d-asta)
                        Ce pret are Jmek una de PH2 ?
                        1.6 MPi Icy White

Comment

Are mai mult decat rol estetic.
                          Mergi cu masina cand dau astia cu sare sa vezi ce se aduna pe buza capotei (inuman), sau vezi cum e sarita vopseaua (NU iti doresc) daca te uiti atent dupa 2-3 ani de utilizare, pe portiunea din fata (adica are punctulete) , cel putin la mine.
                          Eu am fost ''norocos'' si mi-a sarit o piatra (de la dobitocii cu nisip nercernut) exact pe buza capotei, asa ''frumos'' a sarit vopseaua...

Comment

Concluzia e ca un asemeanea accesoriu e destul de util si estetic in acelasi timp. Ma gandesc ca in oarecare masura protejeaza si parbrizul pentru ca reduce din viteza criblurei dupa impactul cu capota, deci o viteza mai mica la impactul pietrelor cu parbrizul. Singurul dezavantaj ar putea fi acumularea umezelii in zona respectiva si aparitia ruginii precum si aparatia unor urme pe vopseaua daca, asa cum spun ceilalti colegi, husa nu este bine tensionata.

Comment

am cumparat si eu una dar anca nu am montat-o.
                              un sfat cum se poate monta ( tensiona ) de la cineva care are asa ceva ?
                              Last edited by gabiborcila; 17 February 2009, 22:39. Reason: Automerged Doublepost
                              deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !

Comment

Pai se prinde cu clame sub capota, si daca ti se pare ca nu prea e tensionata poti sa faci noduri pe corzi si astfel le scurtezi. Trebuie sa ai grija sa fie bine intinsa pentru ca altfel de la praful care se aduna pe sub husa si faptul ca ea o sa se miste in mers, vor rezulta mici zgarieturi pe vopseaua de pe capota.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google