Fullfit46 am eu de vanzare huse de capota Logan http://www.loganclub.ro/forum/vand_h...ht=husa+capota ...Daca esti interesat da-mi mesaj privat cu adresa ta...
Husa capota Logan..
Collapse
X
-
Nu o port numai de fite , mi-au trecut demult ,chestiile astea , ii practica intradevar la drum lung proaspat renovat,si daca este intinsa bine nu se umfla si nici nu duce la frecarea capotei....... Ma bucur ca o am ...........
Comment
-
uite tTrust cum arata la mine.Attached FilesLast edited by raducu26; 31 January 2009, 00:28.
Comment
-
e o hainuta pentru masinuta . Nu foarte utila dpdv al meu , dar arata interesant. Cred ca are mai mult rol estetic *aseara am trecut pe autostrada si erau cei de la deszapezire si aruncau nisip si sare la 130 km/h a cam simtit capota socurile (ar fi fost buna o husa d-asta)
Ce pret are Jmek una de PH2 ?1.6 MPi Icy White
Comment
-
Are mai mult decat rol estetic.
Mergi cu masina cand dau astia cu sare sa vezi ce se aduna pe buza capotei (inuman), sau vezi cum e sarita vopseaua (NU iti doresc) daca te uiti atent dupa 2-3 ani de utilizare, pe portiunea din fata (adica are punctulete) , cel putin la mine.
Eu am fost ''norocos'' si mi-a sarit o piatra (de la dobitocii cu nisip nercernut) exact pe buza capotei, asa ''frumos'' a sarit vopseaua...
Comment
-
Concluzia e ca un asemeanea accesoriu e destul de util si estetic in acelasi timp. Ma gandesc ca in oarecare masura protejeaza si parbrizul pentru ca reduce din viteza criblurei dupa impactul cu capota, deci o viteza mai mica la impactul pietrelor cu parbrizul. Singurul dezavantaj ar putea fi acumularea umezelii in zona respectiva si aparitia ruginii precum si aparatia unor urme pe vopseaua daca, asa cum spun ceilalti colegi, husa nu este bine tensionata.
Comment
-
Pai se prinde cu clame sub capota, si daca ti se pare ca nu prea e tensionata poti sa faci noduri pe corzi si astfel le scurtezi. Trebuie sa ai grija sa fie bine intinsa pentru ca altfel de la praful care se aduna pe sub husa si faptul ca ea o sa se miste in mers, vor rezulta mici zgarieturi pe vopseaua de pe capota.
Comment
Comment