stie cineva ce modificare sa aduc sistemului de inchidere a usii din dreapta fata ca sa nu se mai deschida daca am blocat usile la buton(ca si usile spate)? nu cred ca e mare filozofie dar am vrut sa intreb inainte ca sa nu fac ceva prostie si sa o stric.
usa dreapta fata(cum fac sa nu se mai deschida din interior daca am blocat usile
Collapse
X
-
Va trebui sa citesti cu atentie instructiunile din manualul de utilizare.
Totusi pentru usile din spate, la Loganurile cu inchidere centralizata, exista posibilitatea blocarii lor dintr-un buton de pe consola centrala, dintre scaunele din fata.
Pentru usile din fata - daca acestea sunt inchise/blocate - se pot deschide independent pur si simplu prin actionarea manuala de la "clantza" interioara. Astfel cealalta use din fata ramanand blocata.
-
Originally posted by AdriannVa trebui sa citesti cu atentie instructiunile din manualul de utilizare.
Totusi pentru usile din spate, la Loganurile cu inchidere centralizata, exista posibilitatea blocarii lor dintr-un buton de pe consola centrala, dintre scaunele din fata.
Pentru usile din fata - daca acestea sunt inchise/blocate - se pot deschide independent pur si simplu prin actionarea manuala de la "clantza" interioara. Astfel cealalta use din fata ramanand blocata.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
E destul de greu de facut treaba asta. Cel mai simplu e sa cumperi un mecanism de usa spate si sa il montezi in fata.
Comment
-
@Cristi_Xp cred ca nu ai inteles ce vrea omul vrea ca usa dreapta fata sa nu poata fi deschisa nici din interior daca e inchisa din inchiderea centalizata ca si cele din spate.
@bciprian82 cred ca andrei are dreptate mecanismiul de deschidere al usii fata actioneaza pe aceasi timonerie cu butonul de blocare al usii respective,uite cum sunt actionate usila fata si spate:
Comment
Comment