Itp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Itp

Salut la tiata lumea.
    Are cineva idee cam cat ma costa o inspectie tehnica periodica la logan si cat ma costa si unde se face.
    Mersi.

60 lei am dat cand mi-am facut-o eu ,80 lei cand i-am facut-o la vecinumiu,din pacate nu am primit nici o chitanta deci nu stiu pretu real )
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

50 la dealerul dacia din Craiova.
      War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
      --->Logan Tuning Club Craiova<---

Comment

In jur de 50-60 lei la dealer.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

50 itp + 10 la inginer. )
          numar secundele

Comment

55 roni in timisoara la SARA MOTORS, pe calea lugojului
            http://www.monitorulexpres.ro/arhiva..._rasturnat.jpg
            Condu cu picioarele, nu cu capul....

Comment

Daca vreti sa faceti I.T.P. in Vrancea sunteti bine veniti la mine la statie. Pt. membrii clubului 10% reducere, adica 45 lei,si mult mai multa ingaduinta, plus ca vedeti si GUGESTIUL NU PRIMESC SPAGA
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Gata sef! Frumos gest!;)
                numar secundele

Comment

dane.. vreu sa stiu si eu unde se uita mai atent cand face verificarea?.. la caroserie, motor... adica daca as face o modificare la caroserie ar fi o porblema?.. din cate am auzit eu si evacuarea dubla e o problema ptr ei
                  sigpic

Comment

Cam tot ce pui pe masina,trebuie omologat.La evacuarea dubla,daca se pleaca dupa catalizator,nu afecteaza partea de emisii poluante,dar trebuie sa ai amortizor zgomot,daca se renunta la catalizator cum am intalnit in multe cazuri nu iti ies emisiile poluante.La logan cea mai intalnita problema este frana pe spate,are un coeficient de franare mic si daca nu ajuti putin cu frana de mana nu iese neam.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Asa am vazut ca se practica, cu frana de mana. Cineva se urcase pe portbagaj in acelasi scop.)
                      Last edited by Marius; 7 December 2007, 20:16.
                      numar secundele

Comment

si in ce costa omologarea asta?.. un act o stampila.. te intreb ptr ca si la tine am vaz stopuri si vreau sa stiu daca sunt probleme cu ele.
                        sigpic

Comment

Modelul ala de stopuri sunt omologate,si farurile angels.

S-a urcat pentru a mari greutatea pe punte,eu cand am timp le reglez din repartitor,ca acolo este buba.
                          Last edited by andrei; 7 December 2007, 21:22.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Daca repartitorul e electronic ai cum sa le reglezi?

PS: Manual ma refer, nu cu CLIP-ul sau DDT-ul ca asa se poate.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Hai ca mai dat pe spate, ce crezi ca la alea este problama cu franarea?Auzi ANDREI tu cateodata ma pui pe ganduri ori citesti mult,ori ai un profesor bun,ca prea esti la subiect.Respectele mele Bai fratilor nu sunt demult pe aici dar baiatul asta este mereu pe faza, in toate domeniile,bravo lui.As vrea sa te cunosc sa iti strang mana!
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google