Aparatori noroi..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sunt ca ale mele. ai platit mai mult cu 2 lei fata de cat am dat eu pe ele

pentru aparatorile de pe fata nu trebuie date jos rotile pentru ca le poti invarti. cele de pe spate insa trebuiesc date jos pentru ca nu poti baga surubelnita. iti recomand sa folosesti suruburi autofiletante pentru ca este plastic si intra foarte usor si nici nu iti ies de acolo. cate 3 pentru fiecare aparatoare din spate, si in fata nu mai stiu dar parca tot vreo 3 am pus.

inelele de la aeroterme le-am pus. prinzi de cele 2 'limbi' ale clapetei de pe masina si tragi usor. o sa vezi ca o sa iasa. e greu pana o desfaci pe prima, ca pe urma sti ce trebuie sa faci.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Mersi mult pentru sfaturi.
      Inca o intrebare te rog
      Nu ti-a ramas spatiu deloc intre apartori si caroserie?
      Ma refer daca stau bine lipite de caroserie.

Comment

• Am o intrebare la aparatorile din fata am pierdut dopul de plastic care le tine lipite de caroserie ce sa pun in locul dopului?
        Alin sa sti ca camane patiu intre bara de protectie si aparatoare in spate la lel si in fata dar mai putin!

Comment

• @Red_Alin: ele sunt facute special pentru logan. deci nu sunt probleme. cand le-am apropiat stateau bine. alea de pe fata imi stau putin in afara in colt sus pentru ca am protectii de aripi, sau probabil ca nu le-am prins eu cum trebuia. ca orice om la inceput nu am stiut cum sa le pun. si am un holsurub cu diblu in aparatoarea din fata dreapta. parca nu mai aveam altceva pe acasa

@radu2008: la mine in spate din cate stiu calca bine. in fata ti-am zis ca am protectii la aripi si acolo stiu ca sta mai 'cracanat'.
          Last edited by B 83 RMJ; 20 March 2009, 22:18.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• aparatori noroi originale am vazut astazi la auto marcus si costau 110 lei.cotiera era 220 lei.

Comment

• Rog spuneti-mi cum se monteaza aparatorile pe fata la ph 1,eventual cu poze, adica ma intereseaza daca sunt ceva suruburi, cleme speciale findca aparatorile care le-am luat eu au doar 6 holsuruburi scurte (30 mm) cu cap lat, dar nu am in ce sa le prind (exista ceva doape de plastic, dibluri speciale, etc.) pe aripa, sus pare o gaura de 8 mm, latita, iar jos e una de 6 mm unde are un diblu de plastic pe care am reusit sa il rup la demontare. Multumesc.
              Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
              sigpic

Comment

• Si eu am pierdut un dop de plastic la aparatoarea spate stanga...si s-a slabit masca spate putin in stanga la hopuri micute se aude un troncanit,pe care l-am verificat si oprit...as fi si eu curios ce ar merge in loc.

Comment

• Cum se scoate desface "dopul" ala negru de dedesupt, pentru a putea prinde marginile interioare la aparatorile de noroi in fata? pe laterala am intes, dar nu stiu cum se desface ala si nu vreau sa trag de el si sa-l rup. Multumesc

Comment

• se scoate prin desurubare. se desurubeaza cu o surubelnita cu varful lat si subtire...
                    aparatorile de noroi originale vin cu acel dop...

Comment

• merci frumos, de asta am intrebat ca nu am aparatorile originale si vroiam sa stiu cum se desface, in ideea de a-l pune la loc

Comment

• Red_ALin sunt bune setul ala de aparatori la care primesti si un set de aeratoare? adica nu zgarie acolo vopseaua la imbinare pe margine? astept raspuns, cu stima!

Comment

• Le am de cateva luni bune deja.Deocamdata nici un fel de problema.
                          Chiar le recomand tuturor.Astept totusi sa vad cum se comporta si iarna cand se strange zapada intre caroserie si aparatoare atunci vreau sa vad cum se comporta,adica daca rezista.

Comment

• eu la am din septembrie anu tecut pe cele originale dacia si am trecut o iarna grea cu eleo cu zapada cat cuprinde,nici o problema,la fel si cu aparatorile de aripa,nici o problema,una o am cam dezlipita,mi au intrat tot felul de pietricele intre aripa si aparatoare,nici o problema

Comment

• Eu am Logan Ph2, si pe fata am luat aparatori originale ce aveau facuta modificarea fata de cele de Ph1. De cand a dat zapada am reusit sa pierd dopul acela de plastic cu care se prind aparatorile pe interior si de pe dreapta si de pe stanga. Acum ele se tin doar in cele doua randuri de suruburi cu care se prind de aripa. Nu-i problema, ca se tin bine, dar as vrea sa pun altele in loc. As putea gasi separat de vanzare? Are cineva in plus vreo doua? Multumesc

Comment

• cu dopul, se poate folosi cel original (asta daca il mai aveti).

din pacate eu cred ca am luat teapa cu aparatorile, si am de ph1, cu toate ca am cerut de ph2. asta este... era cam "blonda" vanzatoarea.
                                eu am luat setul fata cu 40 lei. e bun pretul?

pun poze mai acusi sa vedeti ce modificari am facut (la aparatoare, bineinteles).

PS: doneaza cineva o aparatoare fata dreapta de ph2?

numai bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google