Aparatori noroi..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si cum am spus, revin cu poze.

@nenea: poti sa imi dai si mie codul produs (ala 600.... si ceva) sa vad daca e acelasi ca la mine, ca eu a trebuit sa tai din aparatoare, dupa cum vedeti in poze...

daca ai si codul la alea de pe spate (de berlina ph2), as fi suuuper incantat!!! multam'

cu faza cu "e bun pretul" ar fi fost bun daca se si potriveau fara sa macelaresc una dintre ele.

that's life!

numai bine!!
    Attached Files

Comment

• Eu am dat 60 Ron doar pe setul de pe fata. Daca tu ai dat 40 e si mai bine, da se pare ca tot nu te ajuta pe partea dreapta.

Comment

• in iasi in bazar este 40 ron setul de 4 fabricatie polonia din cauciuc flexibil nu se intaresc la frig si au si fusta mai mare super bune
        Attached Files
        Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• @nenea: mai stii cumva codul alora de pe fata: ala 6001.... nu stiu cat.
          de asemenea, si a celor de pe spate.

ca la astea pe fata am scapat "usor", am macelarit doar una, si unde nu se vede.
          iti dai seama la alea pe spate ce "sculpturi" fac. o sa fiu un Brancushi al aparatorilor de noroi.

@petroman: ca lumea aparatorile! eu nu am cautat prea mult, ca am vanat oferta la piese "de origine"

multam'

numai bine!!
          Last edited by mns; 31 January 2010, 23:09. Reason: asa

Comment

• nu s bune astea originale eu le am skimbat dupa ce am rupt 2 sunt prea tari si cum le atingi cu bordura sau mai stiu eu ce se rup mi am luat unele universale au 3 ani si nu sau rupt

Comment

• daca nu ai grija de ele, normal ca se rup. le-am proptit si eu pe o bordura, dar nu s-au rupt. originale din service fiind...
              sigpic

Comment

• eu de aia vam recomandat moi sa nu le porti de grija toata ziua si tot de logan sunt trebuie neaparat sa fie de fabrica?
                Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• Nu era vorba sa fie de fabrica, ci sa fie bune ptr. Logan Ph2, ca pe dreapta fata nu merg cele de Ph1.

Comment

• @mns -6001998164 (spate)
                    Life Is A Mistery!
                    VW Touareg 3.2 V6 4x4 automatic

Comment

• Originally posted by petroman View Post
                      in iasi in bazar este 40 ron setul de 4 fabricatie polonia...
                      Care bazar?... Bazarul-bazar ori cel auto, de duminica, de langa targul de cherestea?

Comment

• Am pierdut si eu doapele alea de plstic de la aparatorile din fata. Are idee cineva unde gasesc altele noi?
                        Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                        sigpic

Comment

• se pare ca e ceva comun sa le pierdem. si eu le-am pierdut.
                          sigpic

Comment

• Am pierdut si eu dopuri la ambele aparatori noroi din fata, am cautat la magazine si nu am gasit si pana la urma mi-a gasit un prieten in targul Vitan altele putin diferite, insa s-au dovedit mult mai bune, se infileteaza greu cu imbus stea, dar nici nu le-am mai pierdut.
                            Attached Files

Comment

• se gasesc la dacia am dat 5 lei pe doua dopuri,pe care bineinteles le am pierdut iar,cred ca nu mai iau,las asa

Comment

• eu am luat setul cu 45 de lei+inelele de la aeratoare cadou,iar in iarna asta s-au rupt dopurile "originale"si le-am inlocuit cu un surub cu diblu(un diblu mai mic),iar acuma nu mai am probleme

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google