Se mai gasesc si la magazinele de pise auto.Eu acolo am gasit si erau 1,5 lei buc.
Aparatori noroi..
Collapse
X
-
Saptamana aceasta astept sa-mi vina Loganul si as vrea sa il echipez cu aparatori de noroi fata+spate si protectii de aripi cat mai repede. Pretul cerut de dealer ( Meridian Vest ) pentru aceste accesorii mi s-a parut exagerat: 200 RON - aparatori + montaj si 200 RON ( sau chiar mai mult ) pentru protectii aripi.
As prefera ceva din cauciuc ( spunea cineva pe aici de unele de fabricatie poloneza ) si care sa se monteze identic cu cele originale ( fara sa dau gauri sau sa apelez la suruburi auto-filetante ). Unde anume, in Bucuresti, pot gasi asa ceva ?
As putea achizitiona si unele originale ca sa nu-mi bat capul cu montajul dar mai mult de 100 RON cu tot cu montaj nu ma indur sa dau, stiti vreo reprezentata cu preturi rezonabile ? Sau daca ma duc cu accesoriile mele mi le pot monta contra cost ?
Va multumesc foarte mult pentru informatii !
Comment
-
gasesti in autovit ... parerea mea pe fata sa nu montezi acele aparatorii de noroi ! eu am avut si am renuntat la ele ...protectiile de aripi trebuiesc neaparat !!!
1. pt ca intra noroi intre aparatoare si aripa duce la rugina !
2. iarna e chin la zapada
3. nu prea imi mai placeau
Comment
-
Tu esti mai norocos, se pare ca la Black Line nu au mai pus baietii de la Dacia ( presupun ca trebuiau sa taie de undeva ca sa fie bani de volan in piele si MP3 player )
Comment
-
Are cineva idee unde gasesc dopuri pentru aparatorile fata ? Mi-au sarit ambele iarna asta. Am fost la cateva magazine de piese auto si nu au. Se gasesc separat ? Au un cod ?
LE - am inteles ca se gasesc la dealer, e adevarat ?Last edited by Shakar; 7 February 2011, 14:02.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment