Aparatori noroi..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am gasit la un magazin de piese auto, sau cel putin erau identice. 50 bani bucata.
    Dar nu tin. Maxim o saptamana. Stie cineva alta solutie?
    Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
      LE - am inteles ca se gasesc la dealer, e adevarat ?
      Am cumparat eu de la dealer...Pastrasem si punga ce are pe ea codul, poate o gasesc in seara aista...
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• eu mi-am pua aparatori cand am luat masina si le-au montat cei din service. dupa ce le-au pus le-au prins cu un holsurub, mi-au spus ca e mai bine asa pt ca voi pierde capacele. acum sunt prinse in holsuruburi, nu am nicio problema, capacele nu le mai am demult
        sigpic

Comment

• Adicatelea ti-au bagat holsuruburi in tabla???? Cei de la service?? Pune niste poze, te rog, sa ne dumirim si noi!
          sigpic

Comment

• Ele se prin in holsuruburi in bara de protectie iar acele dopuri vin bagate in locul special facut in tabla pentru ele nu se gaureste tabla!

Comment

• Bara de protectie e in fata rotii, iar aparatoarele de noroi sunt in spatele rotii din fata. Covorasele din spate, e drept, se prind in holsuruburi de bara de protectie.
              Nu am vazut nici un loc pentru holsurub pe langa dopul ala tip ciuperca.
              Pune niste poze, te rog, ca sigur unul din noi se inseala!
              Last edited by loosh; 8 February 2011, 15:15. Reason: da...eu...cu cine votez?
              sigpic

Comment

• sunt sigur ca am cate un holsurub la fiecare roata si sunt puse in service. este in spatele rotii si nu este bagat in tabla. am sa pun poze zilele astea, trebuie sa curat intai zona
                sigpic

Comment

• Cel mai bun pret este in targul din vitan-barzesti - aproximativ 100 lei aparatori noroi + protectii aripi ; am cumparat eu in decembrie 2010. Pretul difera cu putin in functie de bunul-simt al vanzatorilor. Se pot monta la bordura fara probleme (pentru spate se dau rotile jos. Atentie in schimb la aparatoarea roata dreapta fata ca nu se mai potriveste pe ansamblul prag-contraprag (trebuie taiat putin din ea). Sunt unele care arata chiar bine, aproape ca cele de origine, cred ca sunt poloneze ?

Comment

• Din acelea am şi eu (dar m-am „orientat” şi le-am laut cu 45 lei toate 4) şi într-adevăr trebuie puţin decupate, însă datorită materialului moale, cu un cuţit bine ascuţit le bricolezi de n-ai treabă.
                    S-au comportat foarte bine, nu devin casante la -16 grade sau cât au fost prin Bucureşti.

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
                      Are cineva idee unde gasesc dopuri pentru aparatorile fata ? Mi-au sarit ambele iarna asta. Am fost la cateva magazine de piese auto si nu au. Se gasesc separat ? Au un cod ?

LE - am inteles ca se gasesc la dealer, e adevarat ?
                      Am cumparat eu dopurile alea mai demult ca si mie imi sarisera.Sunt originale si costa 8lei bucata.Le-am montat acum un an.E bine cand pui aparatori de noroi sa pui si dopuri noi ca alea care le scoti se uzeaza si nu mai tin bine cand le pui inapoi.
                      Last edited by Vlad24; 17 February 2011, 23:53.

Comment

• Originally posted by 77sky View Post
                        Am cumparat eu de la dealer...Pastrasem si punga ce are pe ea codul, poate o gasesc in seara aista...
                        Am revenit si cu acel cod:
                        77 03 081 054
                        Sunt 10 pc/set, sub 10 ron setul, la reprezentanta.
                        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Are idee cineva de un model de aparatori de noroi mai late, mai evazate iesite in afara, am niste cauciuri un pic mai late 195/50/15 si tot noroiul de pe strazile patriei e pe masina mea, ieri a plouat la noi si pe usi deja nu se mai distinge culoarea masinii.
                          sigpic

Comment

• cauta aparatori universale la 25 rom pereche,sunt asemanatoare cu cele originale,sunt mai late si lungi,si eu am cauciucuri de 195-65-15,o sa iti revin si cu poza dar maine,daca vrei.

Comment

• cosmin83 chiar te rog. Daca imi poti spune si cine le-a facut ... esti mare domn. Aseara a plouat iar .... e jale
                              sigpic

Comment

• Yrman, cauta pe gagal, dobre prod.

Eu am avut montate aparatori de noroi de la ei, vin foarte excelent pe masina.
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google