Acum depinde. Poate ai noroc si ai luat aparatori pentru Ph2, si se potrivesc bine.
Aparatori noroi..
Collapse
X
-
-
Un sfat! De unde sa iau in Constanta niste aparatori de noroi bune? Din ce citesc aici, cele de cauciuc (mai elastice) par a se preta mai bine la o lovire de bordura sau ceva asemanator. Poate si niste aparatori aripi...? Multumesc!Last edited by koldun; 13 September 2008, 19:06.sigpicLaureate 2007 GPL
Comment
-
Mergi la dealer si vezi daca iti plac aparatorile de noroi de acolo, iar protectii aripi doar la dealer gasesti.
Comment
-
e vreo diferenta de pret intre aparatorile de la ph1 si cele de la ph2? M-am uitat pe site la dacia, la accesorii si zice ca nu trebuie sa dai nici o gaura pentru montat aparatorile de noroi, nici pentru alea pe fata nici pentru spate(ma refer la cele originale). Asa e?
Comment
-
nu trebuie date gauri. eu mi-am luat de la piese auto aparatori de noroi facute special pentru logan si se potrivesc foarte bine. am primit si inele argintii moca. doar ca eu am ph1. cand a aparut ph2, a scris cineva pe forum ca si-a luat aparatori de la dealer pentru noul lui logan ph2, dar nu a intrebat de care sunt (pt ph1 sau ph2) si a luat aparatori si cand sa le monteze surprize surprize. cele din spate nu prea se potriveau, deoarece spoilerul spate este putin diferit fata de ph1. asa ca ai mare grija daca vrei sa iti iei aparatori, ca sa nu dai banii degeaba. mai ales ca la dealer sunt destul de piperate preturileDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by raducu26 View Postpai am vazut ca multi colegi de pe forum zic ca au demontat roata pe spate ca sa poata sa monteze aparatorile. Si in afara de diferenta de forma este si una de pret?
legat de roata data jos, asa este. rotile din spate trebuie sa le dai jos pentru ca nu poti baga surubelnita sa prinzi aparatorile. la rotile din fata strambi volanul si gata. eu pentru rotile din spate am fost intr-un poligon auto pe loc drept dupa ce am iesit de la spalatorie si le-am montat. in curte e cam inclinat si mi-era frica sa nu imi cada de pe cric.
bine ar fi daca atunci cand te duci la un magazin si ceri aparatori, sa intrebi daca te lasa sa le 'probezi' la masina, si ii spui ca ii lasi banii ca sa nu creada ca fugi cu aparatorile. daca nu sunt bune, le duci inapoi si iti iei banii. te uiti sa vezi daca se potrivesc gaurile de pe aparatori cu cele de la masca de plastic de sub aripa.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Buna baieti!
Am Ph2, am fost la un magazin si le-am cerut aparatori de Logan si i-am rugat sa ma lase sa le probez in fata magazinului. Oamenii au fost de treaba si au venit si ei ca erau curiosi sa vada Loganul facelift.
Aparatorile erau noname si erau in set cu inelele argintii de la gurile de ventilatie pentru PH1.
Am dat pe ele 30 lei si se potrivesc foarte bine pe caroserie si spoilerul spate.
a trebuit sa cumpar niste holzsuruburi autofiletante de 4 cu cap lat si a trebuit sa dau niste gauri in aparatoarea de plastic de sub aripa. Pe spate Da, este nevoie sa se dea jos rotile si la fel se infileteaza holzsuruburile in aparatoarea de plastic de sub aripa.
Nota: aparatorile vin cu niste agrafe de plastic dar nu sunt utilizabile(plastic de 2 lei).
Comment
-
exact adi. si eu am luat la fel...aparatori si in cutie inele argintii. cutie galbena. deci se potrivesc si pe ph2. si cu agrafele alea de plastic, asa e. nu ai ce face cu ele pe logan. si eu am pus ca tine holzsuruburi care le-am infiletat doar cu surubelnita ca nu intra greu. si sunt foarte utile.
poze la my rideDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Aparatori noroi puse de dealer
Originally posted by adi-GVA View PostImi pare rau dar nu am cu ce sa fac poze!
Poate reusesc altii sa puna!Attached Files
Comment
Comment