Da, Emilian. Si-au schimbat sediul, acum este pe drumul spre Brasov, imediat dupa podul de la viitoarea centura, pe partea stanga.
Aparatori noroi..
Collapse
X
-
@bluee: Du-te la Emilian. Preturi:
6001998163 - Aparatori de noroi fata - 14.88 euro
6001998164 - Aparatori de noroi spate - 15.71 euro
Pretul nu include montajul. Ia si codurile cu tine, in cazul in care nu au pe stoc le comanzi cu codurile astea si iti vin in 2-3 saptamani.
Comment
-
Salut Bluee, de vreo 2 luni mi-am montat aparatorile de noroi si protectii aripi (fata + spate). Cu totul aprox. 250-300 lei. Sunt originale DACIA sunt convinsa ca-si fac bine treaba (depinde pe unde si cum umbli cu masina).
Singurul inconvenient este probabil apa (sau condensul) care se poate acumula intre protectia de aripa si caroserie, condens care nu prea are timp sa se usuce si in timp mai indelungat, poate duce la rugina.
Bafta la service, e bine ca te-ai hotarat sa-ti pui macar aparatori.
Comment
-
fratilor va duceti in targ la Vitan pt cine e din Bucuresti,iti iei aparatori de noroi pt logan care sunt la 1/2 de pret ca in reprezentanta,ajungi acasa ,iti dai rotile jos si le montezi super usor fara sa te mai duci la vreun service ca sa dai o gramada de bani
Comment
-
pe spate e ok cu aparatori de noroi, ca bara spate e din plastic, dar in fata, aduna noroiul si apa in coltul pragului si-al aripii; nu stiu daca nu mai bine speli masina decat sa-i vopsesti pragurile in timp sau mai rau, sa-i schimbi tablaria...eu n-am aparatori si nici n-o sa-mi pun pre curand.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
o pus careva aparatori pe un logan prestige . culoarea gri comet ? ca is curios cum ai sta ai strica linia sau merita pus . merci anticipat ptr orice info .''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
Comment