Aparatori noroi..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da, Emilian. Si-au schimbat sediul, acum este pe drumul spre Brasov, imediat dupa podul de la viitoarea centura, pe partea stanga.

Comment

@bluee: Du-te la Emilian. Preturi:
      6001998163 - Aparatori de noroi fata - 14.88 euro
      6001998164 - Aparatori de noroi spate - 15.71 euro
      Pretul nu include montajul. Ia si codurile cu tine, in cazul in care nu au pe stoc le comanzi cu codurile astea si iti vin in 2-3 saptamani.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

io am luat aparatori de noroi cu 40 RON fata+spate din piata ;) si s-au potrivit la fix . din cauciuc ....mistoace nu sa se rupa ;)
        sigpic

Comment

Am ajuns acasa si deci uite preturile:
          Aparatori noroi fata 6001998163 53.85 RON;
          Aparatori noroi spate 6001998164 56.86 RON.
          Montajul nu stiu cat costa.

Comment

Va multumesc ptr informatii..Sambata o sa merg la Emilian si imi montez aparatori de noroi..ZNU-ul o sa arate suberb cu aparatorile!!!!!

Comment

Salut Bluee, de vreo 2 luni mi-am montat aparatorile de noroi si protectii aripi (fata + spate). Cu totul aprox. 250-300 lei. Sunt originale DACIA sunt convinsa ca-si fac bine treaba (depinde pe unde si cum umbli cu masina).
              Singurul inconvenient este probabil apa (sau condensul) care se poate acumula intre protectia de aripa si caroserie, condens care nu prea are timp sa se usuce si in timp mai indelungat, poate duce la rugina.
              Bafta la service, e bine ca te-ai hotarat sa-ti pui macar aparatori.

Comment

fratilor va duceti in targ la Vitan pt cine e din Bucuresti,iti iei aparatori de noroi pt logan care sunt la 1/2 de pret ca in reprezentanta,ajungi acasa ,iti dai rotile jos si le montezi super usor fara sa te mai duci la vreun service ca sa dai o gramada de bani

Comment

pe spate e ok cu aparatori de noroi, ca bara spate e din plastic, dar in fata, aduna noroiul si apa in coltul pragului si-al aripii; nu stiu daca nu mai bine speli masina decat sa-i vopsesti pragurile in timp sau mai rau, sa-i schimbi tablaria...eu n-am aparatori si nici n-o sa-mi pun pre curand.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

o pus careva aparatori pe un logan prestige . culoarea gri comet ? ca is curios cum ai sta ai strica linia sau merita pus . merci anticipat ptr orice info .
                    ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

deci 2-3 milioan e niste plastice?
                      da alea din targ ce au?
                      as vrea sa-mi iau si eu(pana la primavara) dar daca ma costa mai mult de 50 lei sa stea ca un purcel, efectiv nu merita investitia oricum ai da-o

Comment

rsx uni considera ca merita , am si eu o intrebare ptr cei care le-au montat , trebuie date rotile jos??

sigpic

Comment

alea de pe fata nu trebuie.. ca le brachezi si ai loc.. dar alea de pe spate trebuiesc..
                          sigpic

Comment

dar daca as face rost de un torx in L sau torx cu clichet? ca banuiesc ca dam rotile jos ptr ca nu avem loc de scule nu sau dc???

sigpic

Comment

corect....

eu am montat aparatorile.. odata cu rotile de iarna.... si mi leau montat cei de la service
                              Last edited by andrei; 12 December 2007, 00:45.
                              sigpic

Comment

pfuu si am asa o scarba de dat rotile jos ) mai bine ma duc la o vulcanizare ii dau lu ala 100 de mii si tacapaca cat imi ia 5min

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google