30 de ron toate cele 4aparatori... si cad la fix singuru lucru care nu-mi place ca e din plastic rigid nu ca cele originale flexibile
Aparatori noroi..
Collapse
X
-
Pretul e bun, dar daca sunt casante se sparg usor cand urci vreo bordura mai mare sau pe teren accidentat.
Comment
-
nu ar trebui sa se sparga, dai cu bordura in ele? ce naiba
cand le montezi sa pui si matale o poza cu ele, sau chiar inainte, ca la 30 de lei merita o incercare...
dealeru dumnezeilor ma-sii cu reno-u lor cu tot si plastic la pret de argint..viu
Comment
-
le-am pus si pe spate (de bun simt se face!) si pe fata pentru mine. dupa 3 zile de zloata, azi am vazut o "sora" de a ei fara ... intra la spalatorie ... si parea rosie initial ...
am uitat, sunt originale, nu sunt ieftine, dar nu dai cu ele in borduri decat daca te stradui binisor.Last edited by andrei; 17 December 2007, 16:30.
Comment
-
Iarna e cam nasol sa ai aparatori de noroi ca se strange multa zapada pe ele si trebuie data mereu jos, altfel se freaca de roata si se aude un "harjait".
Comment
-
Deci ideea ii sa nu imi pun aparatori acuma iarna..? chiar ma gandeam sa imi cumparLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Total de acord. Am montat si eu luni aparatorile (de la dealer). Nu mai e mereu murdara aripa si sincer mi se pare ca se aduna mai putina zapada pe ele decat cand nu le aveam. Plus ca aluneca mai usor de pe elastomerul acela zapada decat de pe tabla.
Comment
-
BUn) Maine imi iau si eu daca mai gasesc pe undeva daca nu sapt viitoare ms de pareri;)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
salut,dau si eu un sfat nu va suparati,luati originale in caz de mantati siornamente pe aripi se inbina perfect,cele din tirguri nu au nici latimea cit trebuie si nici lungimea
uitativa la foto.CL O2 YSA.pe spate nu am stiut si am luat teapa,pe fata se potrivesc de minuneLast edited by andrei; 22 December 2007, 21:03.
Comment
-
Nu am mai gasit:| din pacate.. stie careva pe unde sunt care sa potriveasca calumea si sa fie din cauciuc?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment