Aparatori noroi..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

30 de ron toate cele 4aparatori... si cad la fix singuru lucru care nu-mi place ca e din plastic rigid nu ca cele originale flexibile

sigpic

Comment

Pretul e bun, dar daca sunt casante se sparg usor cand urci vreo bordura mai mare sau pe teren accidentat.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu ar trebui sa se sparga, dai cu bordura in ele? ce naiba
        cand le montezi sa pui si matale o poza cu ele, sau chiar inainte, ca la 30 de lei merita o incercare...
        dealeru dumnezeilor ma-sii cu reno-u lor cu tot si plastic la pret de argint..viu

Comment

le-am pus si pe spate (de bun simt se face!) si pe fata pentru mine. dupa 3 zile de zloata, azi am vazut o "sora" de a ei fara ... intra la spalatorie ... si parea rosie initial ...

am uitat, sunt originale, nu sunt ieftine, dar nu dai cu ele in borduri decat daca te stradui binisor.
          Last edited by andrei; 17 December 2007, 16:30.

Comment

Iarna e cam nasol sa ai aparatori de noroi ca se strange multa zapada pe ele si trebuie data mereu jos, altfel se freaca de roata si se aude un "harjait".
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Deci ideea ii sa nu imi pun aparatori acuma iarna..? chiar ma gandeam sa imi cumpar
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

Poti sa-ti cumperi si le si montezi. Eu am si n-am nici-o problema. Chiar si fara ele, zapada se pate lipi de caroserie si sa ajunga la roata, asa ca... puneti aparatori.

Comment

am trei zile cu aparatori. mai iau noroi, dar l-am curatat pana acum si nici nu ameninta sa ajunga la roata. dar masina e net mai curata (si altele cu aparatori) decat cele fara.

Comment

Total de acord. Am montat si eu luni aparatorile (de la dealer). Nu mai e mereu murdara aripa si sincer mi se pare ca se aduna mai putina zapada pe ele decat cand nu le aveam. Plus ca aluneca mai usor de pe elastomerul acela zapada decat de pe tabla.

Comment

BUn) Maine imi iau si eu daca mai gasesc pe undeva daca nu sapt viitoare ms de pareri;)
                      Enter the Matrix

Comment

salut,dau si eu un sfat nu va suparati,luati originale in caz de mantati siornamente pe aripi se inbina perfect,cele din tirguri nu au nici latimea cit trebuie si nici lungimea

uitativa la foto.CL O2 YSA.pe spate nu am stiut si am luat teapa,pe fata se potrivesc de minune
                        Last edited by andrei; 22 December 2007, 21:03.

Comment

eu inca nu m-am hotarat sami iau si protectii de aripi(asa numitele ornamente aripi) sau nu??? uni zic ca se aduna umezeala , cu timpu rugineste aripa , sau ca nu stau bine prinse su trebuie lipite cu silicon si diverse...

sigpic

Comment

cl 02 ysa...trebuiea sa specifici ca tu ai prelungiri la bara din spate...de aceea nu ti-au venit la fix...
                            sigpic

Comment

la mine au venit perfect pe masina si sunt luate din targ , dar la tine posbil la cele din spate din cauza prelungirilor de sub bara sa nu se potriveasca
                              Captain of the black pearl

Comment

Nu am mai gasit:| din pacate.. stie careva pe unde sunt care sa potriveasca calumea si sa fie din cauciuc?
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google