alim. am mai scris intr-un post anterior ca si eu tot din astea am. sunt la cutie galbena, aparatori noroi fata+spate facute special pentru logan, plus gratis 4 inele aerotoare argintii gratis. asa scrie pe cutie. eu am dat 30 lei, vad ca el a dat 32. poze la my ride si cu aparatorile si cu inelele
Aparatori noroi..
Collapse
X
-
Originally posted by raducu26 View Postgeorge sunt de la dealear originale, ca arata bine de tot? cat te-au ajuns cu tot cu montaj? Daca le-ai luat de la dealer ai cerut pentru ph2; au facut gauri pe spoileru' din spate ca sa monteze aparatorile ca nu se vede din poze?
marian tu ai montate numai aparatori si protectie pasaje (daca asa se cheama).
Comment
-
cele mai moi sunt din cauciuc, nu din plastic. cele din cauciuc au aparut in aprilie-mai 2008 dupa cum mi-a spus barbatul de la magazinul de unde le-am luat pe ale mele. sincer, imi place mai mult asa, pentru ca sunt mai maleabile, nu exista riscul sa crape din diverse motiveDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
ma baieti pana la urma cine ma lumineaza si pe mine, ca la mine materia cenusie e mai inchegata, in ceea ce priveste aparatorile de noroi pe spate? Trebuie sa dai sau nu gaura in spoiler ca sa prinzi aparatorile? Am inteles ca la cele originale nu e nevoie sa dai gauri ca sa le prinzi ca se potrivesc la nush ce gauri pe care nici eu nu lam vazut(in afara de gaura in care e prinsa protectia pasajelor).
Comment
-
Salut, am montat si eu aparatori la ph2....nu trebuie data nici o gaura, au niste doape ce se scot si intra holsuruburi,am pus si protectii aripi. una din aparatori nu s-a potrivit si a trebuit sa o tai, cred ca era de ph1. am dat pe ele 40 ron la un magazin, si am dat unui amic ptr montaj si pentru protectiile de aripi un set de senzori de parcare luati de pe net cu 100 ron. cred ca a meritat pretul.( protectiile originale)AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
Aparatorile de noroi originale nu necesita nici executarea niciunei modificari la nivelul caroseriei.
Comment
-
pentru cei cu logan Ph2 confirm, ca aparatorile (din comert cele in cutie galbena la care primesti cadou inele aeratoare) se potrivesc bine pe ph2 ...trebuie o singura modificare facuta la roata dreapta fata, dar e ceva minor....se rezolva rapid
Comment
-
Am luat si eu azi aparatori de noroi(o cutie galbena cu 4 aparatori plus 4 inele de la aeratoare cadou.)
M-a costat 32 de lei,trebuie sa le montez maine.
alindrgn:Cred ca sunt ca si ale tale.
Apropo a fost greu de montat?
A trebuit sa dai rotile jos?
A trebuit sa mai dai gauri?
Inelele aleaargintii le-ai pus?Mie mi se par ok si vreau sa le pun dar nu stiu cum,ca am incercat sa le scot pe cele vechi si au iesit.Mi-a fost frica sa le fortez mai tare sa nu le rup.
Comment
Comment