Problema In Bord?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nici macar cochilia.
    Cauti o clema sau improvizezi ceva.
    Last edited by $$ilvviu; 13 April 2009, 11:47. Reason: Automerged Doublepost
    ECUFix
    Please don't visit my homepage!

Comment

Originally posted by danielliviu View Post
      Cochilia de la volan nu are nici o clema metalica. Nici de prindere, nici pentru suruburi. Doar plastic.
      Saibele de metal se gasesc la suruburile care prind protectia bordului si tabloul de bord.
      Mii de scuze. Imi fac mea culpa. Nu m-am uitat niciodata atent la modul de prindere.... Pun si o poza cu saibele cu pricina.

PS> Apropo, borduri am desfacut si eu destule.
      Attached Files
      GL-22-TOF

Comment

eu am vazut diferenta la virtualmansorin, care are masina din 2005, avea saibe. eu cu masina din 2008 nu aveam, se infileta direct in plastic.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu am gasit saibe si la Sandero, si la Ph.2
          ECUFix

Comment

$$ilvviu exista modele fara saiba, asa am si eu, crede-ma am surubarit o viata intreaga (si e lunga a mea) si stiu cum si in ce se infileteaza ceva... Semicochilia din poza postata mai jos este alt model decat cea pe care o am montata pe masina la care am desfacut intr-o saptamana bordul de vreo 10 ori..
            La modelul fara clema (ca nu e saiba) in locul suportului pentru clema este un cilindru lung in care se infileteaza surubul, motiv pentru care la acest model trebuie inainte de montaj sa desfiletezi complet surubul lung, altfel ai 90% sanse sa nu nimeresti "gaura"...Trust me!
            PS Uita-te si la anul fabricatiei din poza de mai jos mai 2006? Eu am iunie 2008, la care nu stiati exact nici configuratiile de mufe...
            Last edited by detail; 22 April 2009, 18:07.

Comment

Ce sa zic.... or fi si modele fara cleme.
              Pana acum nu am intalnit.
              Cel mai "tanar" logan desfacut a fost un ph2 din septembrie 2008 la care am gasit clemele.

De asemeni le-am gasit si pe Sandero.
              ECUFix

Comment

Crede-ma si bordul este prins doar in doua suruburi, tot din economie de cleme...
                (2 cleme la cochilie + 2 cleme la bord + 2 suruburi) x 1000 Logan pe zi = 1 Logan nou!

Comment

2 suruburi de la bord au scos de prin 2007.
                  Economie mare dom'le.

La primul bord in 2 suruburi nu am realizat treaba asta la demontare. Sa ma fi vazut la montare cum cautam suruburi... Pana am realizat ca de fapt nu avea nici clemele pentru ele.
                  ECUFix

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google